Show

Komentari 4

Bruce Willis izašao je u javnost tri mjeseca nakon što je obitelj otkrila da boluje od afazije

Bruce Willis izašao je u javnost tri mjeseca nakon što je obitelj otkrila da boluje od afazije

Vijest da legendarni glumac nakon 40 godina karijere napušta glumu zbog zdravstvenih problema, rastužila je milijune njegovih obožavatelja diljem svijeta

Tri mjeseca nakon što je javno objavio da mu je dijagnosticirana afazija i da se povlači iz glume, glumac Bruce Willis (67) viđen u javnosti u šetnji sa suprugom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bruce je u petak uskladio odjeću sa suprugom Emmom Heming Willis i prošetao ulicama Los Angelesa.

EXCLUSIVE: Bruce Willis and His Wife Emma Heming Step Out to Run Errands in Los Angeles

Emma je prošli tjedan podijelila video iz 1987. kada je Bruce Willis pjevao s grupom 'The Temptations' pjesmu Under the Boardwalk, a njezina objava oduševila je fanove slavnog glumca.

- Moj moto je - nikada ne dopustite strahu da vas zaustavi. Zašto? Jer strah konstantno mene zaustavlja. A to je još jedan razlog zašto sam se zaljubila u svog supruga, jer njega strah nikada nije zaustavio. Pa kakvo samopouzdanje samo morate imati da otpjevate glavni vokal s The Temptationsima?- napisala je u opisu objave.

Podsjećamo, Bruceova obitelj objavila je u ožujku da glumac boluje od afazije, koja napada moždani centar zadužen za govor, te posljedično smanjuje mogućnost razumijevanja ili izražavanja riječi, čitanje i pisanje

 

Najčitaniji članci