Show

Komentari 10

Bruce Willis u seriji završio zbog oklade, Sheen imao tremu pred publikom, a DeVito živio blizu...

Bruce Willis u seriji završio zbog oklade, Sheen imao tremu pred publikom, a DeVito živio blizu...

Neki su na set zalutali slučajno, neki su došli zbog oklade, a neki su imali toliku tremu da su publiku morali 'potjerati' iz studija. Donosimo vam top pet najzabavnijih priča o celebrity gostovanjima u seriji 'Prijatelji'

U ovoj kultnoj seriji tijekom godina se pojavilo mnogo velikih glumačkih zvijezda, među kojima su i Brad Pitt, Reese WitherspoonGeorge Clooney, Paul Rudd, Sean Penn, Ben Stiller i Winona Ryder, ali ova celebrity gostovanja iza sebe imaju najzanimljivije priče!

1. Robin Williams i Billy Crystal (73)

Williams i Crystal su bili dobri prijatelji, a u to vrijeme su zajedno radili na filmu čije se snimanje odvijalo u istom studiju kao i serija. Dvojica komičara zalutala su na set 'Prijatelja', gdje su ih scenaristi nagovorili da snime kratku gostujuću scenu. Scena je bila u cijelosti improvizirana i snimljena tog istog dana.

2. Bruce Willis (66)

Postoji priča da su Matthew Perry (51), koji glumi Chandlera u seriji, i Bruce Willis napravili okladu tijekom snimanja filma 'Ubojica mekog srca'. Willis je izgubio okladu i morao je prihvatiti ulogu Paula, zabrinutog oca Rossove daleko mlađe djevojke Elizabeth. 

On se počinje zabavljati s Rachel i ta veza ga od mrzovoljnog čovjeka pretvara u plačljivca. Najpoznatija scena je možda ipak ona gdje Paul, kojeg glumi Willis, pokušava dokazati svoju muževnost režanjem i pokazivanjem bicepsa pred ogledalom, dok je Ross sakriven ispod kreveta.

Bruce Willis je sav honorar od ovog gostovanja donirao u dobrotvorne svrhe.

3. Charlie Sheen (55)

Charlie Sheen imao je nevjerojatnu tremu! Nije navikao snimati pred publikom u studiju, tako da su autori serije rekli publici koja je sjedila u studiju da im je potrebna tehnička pauza, tijekom koje je glumca ohrabrio njegov brat Emilio Estevez. Nakon toga je Sheen uživao u snimanju i zapamtio rad na seriji kao odlično iskustvo.

U seriji se Phoebe viđa s Charliejem koji glumi mornara Ryana koji nakon dugo vremena konačno stiže na obalu. Njih dvoje jedva čekaju da ponovo budu zajedno, ali ona iznenada dobije vodene kozice. Ipak, ni to ga ne sprječava da je poljubi, što njihov dugo iščekivani romantični vikend pretvara u noćnu moru.

4. Denny DeVito (76)

Jennifer Aniston (52), koja glumi Rachel, u to je vrijeme bila susjeda Dannyja DeVita. Pitala ga je želi li gostovati u seriji, on je oduševljeno prihvatio ulogu stripera. Kasnije je izjavio da je bio spreman skinuti još više odjeće, ali da su autori serije smatrali da je scena već dovoljno moćna.

DeVito je imao vrlo zabavnu ulogu u seriji. Monica i Rachel organizirale su za Phoebe djevojačku večer koja ispada mirnija od očekivanog. Buduća mladenka nije mogla zamisliti zabavu bez stripera tako da su ga njene prijateljice pokušavale pronaći. Ipak, u posljednjem trenutku nisu imale veliki izbor, pa se na zabavi pojavljuje debeljuškasti sredovječni muškarac kojeg glumi DeVito.

5. Julia Roberts (53)

Julia Roberts dobila je poziv da se priključi 'Prijateljima', ali nije odmah pristala pridružiti se seriji. Matthew Perry zamolio ju je da bude dio emisije, a ona mu je poručila - 'Napiši mi rad o kvantnoj fizici i ja ću glumiti u seriji'.

Izvori tvrde da je Matthew otišao i zaista napisao esej o kvantnoj fizici i poslao joj ga faksom sljedeći dan, nakon čega je Julia pristala na gostovanje.

Na setu su frcale iskre između Julije i Matthewa, a ubrzo nakon snimanja počeli su izlaziti. Njihova veza trajala je oko godinu dana, nakon čega su počeli viđati druge ljude.

Na sve zvijezde koje su se pojavile u ovom hit sitcomu možete se podsjetiti od 15. travnja, kada svih deset sezona 'Prijatelja' dolaze na HBO GO.

Najčitaniji članci