Show

Komentari 28

'Prijatelji' se vraćaju: Sljedeći tjedan se nastavlja snimanje popularne serije

'Prijatelji' se vraćaju: Sljedeći tjedan se nastavlja snimanje popularne serije

Još je u veljači prošle godine HBO potvrdio kako se u specijalnoj epizodi popularni 'Prijatelji' vraćaju na male ekrane i to s epizodom 'The One Where They Got Back Together'

Specijalna epizoda u kojoj ćemo ponovno gledati poznatu šestorku 'Prijatelja' trebala se snimiti prošle godine, no odgođeno je zbog pandemije.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Prijatelji' se vraćaju na male ekrane

Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow i Matthew Perry krenut će u nove avanture, a prve scene snimat će se u Los Angelesu.

David Schwimmer (54), poznatiji u seriji kao Ross Geller, gostovao je na Graham Norton Showu gdje je otkrio datum novog snimanja. Naime, već nakon tog intervjua prošli tjedan je otputovao u Los Angeles kako bi se sastao sa svojim starim prijateljima.

- Danas idem u Los Angeles gdje snimamo nastavak 'Prijatelja'. Jedva ih čekam sve vidjeti nakon toliko dugo vremena. – potvrdio je.

Snimanje 'Prijatelja' završeno je 2004. godine, a svoju je premijeru na NBC-ju imala 22. rujna 1994. godine i s vremenom je postala jedna od najuspješnijih i najpopularnijih serija u tv povijesti.

Navodno će svatko od glumaca za iduću posebnu epizodu zaraditi oko 17 milijuna kuna. Riječ je o epizodi u kojoj će se prikazati ponovno okupljanje prijatelja nakon mnogih razdvojenih godina, rekao je Schwimmer.

Podsjetimo, HBO Max je u travnju prošle godine najavio kako specijalna emisija neće biti snimljena na vrijeme te je sve bilo pomaknuto na kolovoz, no pandemija je uzela maha pa je i taj datum odgođen za proljeće 2021. 

Popularna 'družina' koju čine Phoebe, Ross, Joey, Monica, Chandler i Rachel gledatelje je zabavljala punih 236 epizoda.

Najčitaniji članci