Obavijesti

Show

Komentari 8

Bruno Banfić: Nikad ne plačem, ali zbog Ane sam se rasplakao

Bruno Banfić: Nikad ne plačem, ali zbog Ane sam se rasplakao
9

Mladi zaljubljeni par iz Velike Gorice natječe se u RTL-ovom showu 'Zvijezde', a dok je Ana pjevala, Bruno je sam sebe iznenadio suzama. Borio se od prve sekunde njezine pjesme, ali nije izdržao

VIDEO

Nisam baš očekivao da ću se rasplakati, rekao je Bruno Banfić (21) koji je pustio suzu nakon što je njegova djevojka, Ana Rovišan (22) 'rasturila' u RTL-ovim 'Zvijezdama'. 

- Pitao sam ljude iz produkcije bi li mogao nekako pogledati njezin nastup, nekako sam ih uspio nagovoriti, a na kraju sam i sebe iznenadio s tim suzama. Neobično mi je to zato što stvarno nisam takav tip. Evo, pitaj Anu, ne znam je li me ona ikad vidjela da plačem. Ali eto, očito plačem jedino na televiziji - ispričao je Bruno koji se također natječe u 'Zvijezdama' za Cityportal.hr

Kako kaže, borio se od prve sekunde njezine pjesme i pokušavao se suzdržati, ali onda mu se brada počela tresti i popustio je. 

- Nisam imala pojma da plače. Nisam vidjela ništa. Zapiljila sam se u jednu točku i pjevala. Iako, vidjela sam da sjedi gore kad sam dolazi na pozornicu - ispričala je Ana koja je pjevala pjesmu 'Sunrise', Norah Jones. 

Tremu nisu imali zbog sebe, već jedno zbog drugog. 

- Inače, Ana slovi za veliku tremašicu, ali ispalo je da je mene trema pojela, a ona je razvalila - rekao je Bruno, a Ana je nastavila: 

- On je nastupio prije mene i kad sam vidjela da je prošao, odmah mi je bilo lakše. Mislila sam, ako i ne prođem, barem je jedno od nas prošlo. 

Bruno je pet godina bio u bendu 'Ritam ulice', a Ana im se pridružila posljednje tri godine. 

- Kroz taj bend smo razvili veliko prijateljstvo, a kako smo slični i po glazbenom ukusu, po stvarima koje volimo, odlučili smo nakon raspada benda krenuti kao ‘Bruno&Ana acoustic duo’. Sviramo po kafićima, restoranima, imamo jako puno posla, i to nam je trenutačno glavna preokupacija - kaže Bruno.

Ana i Bruno su u početku imali prijateljski odnos, ali naposljetku se 'rodila' ljubav. 

- Spetljali smo se tek nakon što se bend razišao, čak smo se tome i odupirali, da ne upropastimo prijateljstvo, ali ovo se očito moralo dogoditi - rekla je Ana. 

Oboje su cijeli život posvećeni glazbi. Bruno je završio osnovnu glazbenu školu svirajući gitaru, a Ana je pohađala Rock akademiju. 

- Kao klinac sam htio svirati bubnjeve, ali kad sam imao osam godina, baka i dida su mi kupili gitaru. S vremenom sam je zavolio i danas mi je drago da je tako ispalo. Da sam ostao bubnjar, tko zna bi li se danas uopće bavio glazbom – govori Bruno, inače nećak Ivane Banfić (49). Kako kaže, ne voli što su ga odmah 'etiketirali' tako. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😉✌#TheVoiceHrt #timHT

A post shared by Bruno Banfić | Croatia | 21 (@brunobanfic) on

- Ivana mi je teta i ne sramim se ja toga. Dapače, jako je volim i sretan sam što je tu, uz mene, jer puno je toga prošla, puno toga zna o ovom poslu, no više bih volio da me ljudi gledaju kao Brunu, a ne kao njezina nećaka. Ne volim igrati na tu kartu. Uostalom, nas dvoje najmanje pričamo o glazbi - objašnjava Bruno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Da i ja nešto objavim nakon dugo vremena... 🤗 #selfie #photo #nofilter #me

A post shared by Ana Rovišan | Croatia | 22 (@anarovisan) on

Ani nije uvijek bilo bajno. Jedno vrijeme je imala problem s grlom koje bi se upalilo nakon svakog nastupa, ali sada je sve u redu. Iako oboje pjevaju, Bruno se okušao i u pisanju pjesama. 

Imam u pripremi neke pjesme, ali nisam još nijednu izdao, tako da bih prije rekao da pokušavam pisati pjesme nego da ih pišem - našalio se Bruno te dodao da će u narednih nekoliko mjeseci objaviti nešto od tih 'pokušaja'. 

Zaljubljeni par je iz Velike Gorice, a u svoj tim ih je uzeo Jacques Houdek koji ih, kaže, ne želi razdvajati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško