Show

Komentari 181

Bruno Petković postao je tata: Iva Šarić rodila je sina Adriana

Bruno Petković postao je tata: Iva Šarić rodila je sina Adriana

Prošle godine nogometaš je djevojku odveo u rodni Metković da upozna njegove roditelje Ružu i Jakova. Oni jedva čekaju primiti unuka u ruke, baš kao što malenog dječaka željno iščekuju Petkovićev brat i sestra

Hrvatski nogometni reprezentativac i Dinamov igrač Bruno Petković (26) danas je postao otac. Kako doznaju 24sata, njegova partnerica Iva Šarić (32) rodila je sina, kojemu je par dao ime Adrian.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Presretna Iva u nekoliko se navrata hvalila trudničkim trbuščićem i obavijestila pratitelje na društvenim mrežama da kupuje potrepštine za prinovu. 

Prije nego što se u siječnju doznalo kako će Bruno postati tata, šuškalo se da ljubi nekadašnju manekenku Ivu, bivšu suprugu nogometnog kolege Jerka Leke (40). Zajedničke fotografije nakon što su prohodali nisu objavljivali, a skupa su se javno pojavili kada je gostovao krajem 2019. kod Ive u emisiji 'Klub 7'.

Par zajedno živi u Zagrebu, a prošle godine ju je nogometaš odveo u rodni Metković da upozna njegove roditelje Ružu i Jakova. Oni jedva čekaju primiti unuka u ruke, baš kao što malenog dječaka željno iščekuju Petkovićev brat i sestra. 

Nogometaša su ranije povezivali s tenisačicom Donnom Vekić (23) nakon što su viđeni zajedno na Adventu u prosincu 2019. godine. Dvojac to nikad nije ni potvrdio ni demantirao. Bruno je ranije ljubio manekenku Teu Slavicu (22).  

Paru je ovo prvo zajedničko dijete, a Šarić iz devetogodišnjeg braka s Lekom ima sinove Carlosa i Leona pa joj je maleni Adrian treći sin