Show

Komentari 47

Bublé nastupio u Areni: 'Hvala što ste došli, ja sam poluhrvat'

Bublé nastupio u Areni: 'Hvala što ste došli, ja sam poluhrvat'

Iako je ovo njegov prvi koncert u Hrvatskoj, Michael ipak ima povijest s Lijepom našom. Bublé je staro trogirsko prezime koje se spominje i u zapisu na crkvi sv. Dominika iz 14. stoljeća

Kanadski pjevač hrvatskih korijena Michael Bublé u ponedjeljak navečer je nastupio u zagrebačkoj Areni. Koncert je dio velike svjetske turneje kojom promovira album 'Love'. 

- Hvala vam što ste ovdje i što ste dio mog života - rekao je Michael tijekom svog koncerta u Areni te naglasio da je on 'poluhrvat'. 

Iako je ovo njegov prvi koncert u Hrvatskoj, Michael ipak ima povijest s Lijepom našom. Bublé je staro trogirsko prezime koje se spominje i u zapisu na crkvi sv. Dominika iz 14. stoljeća.

Osim njegova pradjeda Mihovila s očeve strane, po kojem je slavni pjevač dobio ime, iz Hrvatske je i Bubléo­va prabaka Olga Anna Maria Gallovich, čiji je dom prije dolaska u Kanadu bio u Malom Lo­­šinju. Upravo je djed Mihovil zaslužan za njegovu karijeru jer je kao mali slušao njegove jazz ploče. 

Koncert je izazvao veliki interes gostiju iz susjednih zemalja, a Michael je nekoliko dana prije koncerta najavio da ne može dočekati nastup u Areni. 

- Dođite da zajedno slavimo ljubav i uživamo - rekao je Michael. 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Najčitaniji članci