Obavijesti

Show

Komentari 5

Bugarski predstavnik iskreno o pjesmi Mije Dimšić: 'Mislim da će postići značajan uspjeh...'

Bugarski predstavnik iskreno o pjesmi Mije Dimšić: 'Mislim da će postići značajan uspjeh...'
3

Ovo je prelijepa, prelijepa melodija. Nema ništa kompliciranije nego pjevati i nastupati sam na sceni. Ali u isto vrijeme tako pravi izvođači zaista pokazuju svoj talent, rekao je pjevač

Aktualni pjevač legendarne grupe Rainbow, Roni Romero (40), koji će ove godine zajedno s bendom Intelligent Music Project predstaviti Bugarsku na Eurosongu u Torinu s pjesmom "Intention", prokomentirao je natjecateljice iz Hrvatske i Srbije.

POGLEDAJTE VIDEO

Hrvatsku će predstavljati Mia Dimšić s pjesmom "Guilty Pleasure", o kojoj je Romero izjavio:

- Ovo je prelijepa, prelijepa melodija. Nema ništa kompliciranije nego pjevati i nastupati sam na sceni. Ali u isto vrijeme tako pravi izvođači zaista pokazuju svoj talent. Mislim da će postići značajan uspjeh - rekao je Romero te prokomentirao i predstavnicu Srbije Konstraktu, o čijoj neobičnoj pjesmi "In Corpore Sano" već danima priča cijela regija:

- Konstrakta je iznenađujuća i drugačija! Koncept, tekst, sviđa mi se kako je interpretirala ovaj rizičan projekt s puno samopouzdanja. U vremenu kada svi žele da budu neko drugi, ovo je veoma osvježavajuće. Sjajna je pjevačica. Da ove godine gledam Eurosong kao običan fan, sigurno bi dobila od mene mnogo bodova - rekao je Romero.

Konstrakta ?e u svibnju predstavljati Srbiju na Eurosongu u Torinu

Natjecanje se ove godine odvija u Torinu, polufinala su zakazana za 10. i 12. svibnja, dok će se veliko finale održati 14. svibnja u Pala Alpitour Areni.

POGLEDAJTE VIDEO: INTERVJU S MIJOM DIMŠIĆ