Obavijesti

Show

Komentari 273

Bull terijer zamalo ubio psa voditeljice Antonije Mandić

Bull terijer zamalo ubio psa voditeljice Antonije Mandić
1

Antonija Mandić odlučila je prošetati svog psića. Stigla je u jedan zagrebački park, a onda je bull terijer nasrnuo na maltezericu. Vlasnica je rekla kako se on samo želi igrati

VIDEO

Čini se da neki vlasnici pasa ne 'doživljavaju' činjenicu da isti mora biti na lajni bez obzira na pasminu i veličinu. U to se na teži način uvjerila voditeljica Antonija Mandić.

Naime, ona je sa svojom maltezericom Lolom bila u jednom parku. U isto vrijeme tamo je bila i žena sa svojim bull terijerom koji nije bio vezan, a kada ju je voditeljica upozorila da to nije uredu, vlasnica je rekla da pas nije opasan i da se želi igrati.

Ubrzo nakon toga bull terijer je napao malu Lolu i teško je ozlijedio, Antonija je vlasnicu prijavila policiji, a što se točno dogodilo, voditeljica je opisala na društvenim mrežama.

- Ovaj gore pas, bull terrier, danas poslijepodne , pred punim parkom djece, mojoj Loli napravio ovo - pokušao ju zaklati. Spasilo ju je pola centimetra od grkljana i žile kucavice, ima hematom u oku ali preživjet će i biti će dobro. Dobro neće biti gazdarica ovog agresivnog, krvoločnog psa koji je genetski stvoren da ubija i kolje - ali je svejedno danas tim parkićem šetao bez povodca. Moja Lola je bila na lajni, kao i drugi maltezer s kojim se igrala. Ti psi od 3,5 kg su vezani, a bull terrieri nisu. Ja kupim govno svog psa veličine upaljača, a vlasnici pasa od 40 kg govna ne skupljaju. Da se razumijemo, nije pas kriv za ovo što se danas dogodilo, kriva je gazdarica. Ne znam tko je ali naći ću je, i neće proći nekažnjeno - policiji sam sve već prijavila. Nakon moje rečenice da ga makne i da ga zaveže, dotična je rekla 'neće on ništa, samo bi se igrao', pa je njezin pas moga krenuo ubiti, a ona je samo odšetala. Da skratim - svi vi s ovakvim trolovima koji ih u gradu, kvartu ili BILO GDJE ne vežete jer 'neće on ništa', JEBEM VAM MATER - napisala je voditeljica na svom Facebook profilu, a njeni prijatelji složili su se s voditeljičinim mišljenjem i podržali je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 

 

Ovaj gore pas, bull terrier, danas poslijepodne , pred punim parkom djece, mojoj Loli napravio ovo - pokusao ju zaklati....

Posted by Antonija Mandic on Friday, April 1, 2016
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 273
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju