Obavijesti

Show

Komentari 0

Byblos Carnival: Od srijede trodnevni festival elektronike

Byblos Carnival: Od srijede trodnevni festival elektronike
1

Diskoteka Byblos priprema trodnevni elektronski karneval za najtopliji tjedan ljeta 2014. Karneval će publiku odvesti na glazbeno putovanje kroz House žanr

VIDEO

Carnival predvode tri poznata produceta DJ-a koji već generacijama "razbacuju" posjetitelje plesnih podija diljem svijeta. Za prvi dan, srijedu 16. srpnja, naslovno ime je Stefano Noferini, producent i DJ, autor mnogih uradaka koji su više puta zauzimali prvo mjesto Beatport-ove glazbene ljestvice. 

Središnji dan, četvrtak 17. srpnja, predvodnik večeri je Oliver Koletzki, producent koji već desetljećima puni plesne podije diljem svijeta, a kao šećer na kraju, poslastica festivala stiže posljednji dan istog, u petak 18. srpnja, kada nastupa James Zabiela. Glazbeni virtuoz i nevjerojatan tehničar koji svaki put iskoristi opremu na kojoj svira do maksimuma te pruži posjetiteljima novo iskustvo iznova i iznova. 

No to nisu svi izvođači koji nastupaju na Byblos Carnival trodnevnom festivalu. Diskoteka Byblos odabrala je samo najbolje koji mogu upotpuniti glazbeno putovanje u pravom smislu i priprediti nezaboravno iskustvo. 

Ističemo Vladimira Aćića, čiji je set na Exit festivalu proglašen za najbolji set festivala; vrlo mladog, no neizmjerno talentiranog osvajača publike, slovenskog Alexa Cvetkova, koji svakim danom ispred sebe okuplja sve više i više poklonika.  

Mladen Tomić, još jedan glazbenik koji svakim danom svojim producentskim umijećem oduševljava poklonike elektronskog house zvuka, a time i osvaja brojne ljestvice. Toni ter Wonder, domaći DJ producent koji će svima pružati potporu za DJ pultom kroz sve tri večeri profilirao se u jednog od izvođača kojeg se zove na svaki veliki event kako bi održao svojim jedinstvenim stilom posjetitelje plešući ne samo već kroz cijelu noć no i do ranih jutarnjih sati. 

Karneval ne bi bio karneval bez raskošnih maski, plesnih točaka, glamuroznih kostima kao što mogu prirediti gošće programa La Fieste. Upotpunjujući glazbenu večer s vizualnim efektom kako bi Carnival sva tri dana mogao podariti posjetitelje s nezaboravnim iskustvom.

Budi dio Carnival groznice i uputite se u hrvatsku diskoteku broj 1, Byblos club Poreč

Karte se nalaze u pretprodaji sustava Eventim po cijeni od 110 kn za jednodnevnu ulaznicu, te 190 kn za trodnevnu ulaznicu. No to nije sve, Laguna Poreč pripremila je poseban paket za posjetitelje diskoteke Byblos. 

Kako bi ljetni program diskoteke Byblos približili svim posjetiteljima željne kvalitetne zabave, uprava diskoteke odlučila je rezidentima Istarske županije odobriti popust od 50% na ulaznice kupljenje na ulazu u klub u vremenu od 23:00 do 00:00 sati, svakim radnim danom, od ponedjeljka, do subote.

S ovakvim programima diskoteka Byblos polako vraća Poreč kao destinaciju na kartu vrhunske zabave i kvalitetnog provoda u prekrasnom ambijentu Zelene lagune. Okupivši brojnu publiku već sada u ovako rano ljeto možemo slobodno zaključiti kako će se za nadolazeće tjedne ljetne sezone i nadolazeće događaje diskoteke Byblos tražiti karta više.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?

Osim Igora i Ivane, za titulu pobjednika u 'Zvijezde pjevaju' borili su se i Mihovil Španja i Goran Bošković te Dea Presečki i Dino Petrić