Obavijesti

Show

Komentari 16

Seki Aleksić u veljači stiže sin: 'Muž će sa mnom u rađaonicu'

Seki Aleksić u veljači stiže sin: 'Muž će sa mnom u rađaonicu'
10

S nastupima je, ističe, završila, i sad snima novi album. Kako kako ne osjeća nikakve tegobe već je puna je energije i po kući sve radi kao da i nije trudna već šest mjeseci

VIDEO

Bosanskohercegovačka i srpska folk pjevačica Seka Aleksić (38) prije ljeta je objavila da je trudna, a sada je za srpske medije otkrila i kako će sina Isaka roditi u veljači. Kao i prvu trudnoću, i ovu je ostvarila umjetnom oplodnjom i zahvalna je što je to mogla ponoviti.

Zagreb: Seka Aleksić održala koncert na Rujanfestu

- Već deset godina govorim javno o tome pokušavajući, na neki način, educirati ljude koji nisu upućeni u sam proces. Točno je, suprug i ja smo ponovno prošli kroz to. Sve je potpuno bezbolno i normalno - ispričala je za srpski Story. 

Kad je saznala da je ponovno trudna, sretnu vijest javila je suprugu, boksaču Veljku Piljikiću (36), koji je bio presretan. Par je u rujnu proslavio devet godina braka. 

- Nisam mogla čekati vađenje krvi da bih ustanovila jesam li u drugom stanju ili ne, već sam kupila test. Kada sam vidjela dvije crte, mojoj sreći nije bilo kraja. Veljko se također oduševio i samo je rekao: 'Znao sam'. Zapravo, vjerovali smo oboje - objašnjava Seka.

Nakon nekog vremena napravili su i test kako bi utvrdili spol djeteta. Pokazao je kako čeka sina. S obzirom na to da kući ima dječaka Jakova, neki su smatrali da će biti razočarana jer neće dobiti djevojčicu, ali pjevačica se s time ne slaže.

- Užasavam se roditelja koji djecu dijele na dječake i djevojčice. Trebali bismo biti zahvalni na tome što nam je Gospod podario zdravo dijete, a spol je potpuno nebitan. Veljko i ja radujemo se Isaku podjednako kao i Jakovu. Jedva ga čekam uzeti u ruke i prisloniti na grudi - kaže. 

Baš kao što je to bilo tijekom prvog poroda, suprug će i ovoga puta biti uz pjevačicu u rađaonici. Tada je sve snimao, držao je za ruku i bodrio. Dječak će uglavnom naslijediti robicu od starijeg brata Jakova, koji nije ljubomoran na prinovu.

- Jakov je pažljivo, emotivno i divno dijete puno ljubavi. Često mi ljubi trbuh, a povremeno, kada se zagrlimo zajedno, zove i tatu da mu se pridruži. Tada se svi zagrlimo i mazimo bracu - govori Seka. 

S nastupima je, ističe, završila, i sad snima novi album. Ponaša se kao da nije u drugom stanju i ne osjeća nikakve tegobe. Puna je energije i po kući sve radi kao da i nije trudna već šest mjeseci. Iako je uspješna u svom poslu, kaže kako nije poletjela već s nogama čvrsto stoji na zemlji. U tome joj je uvelike pomogao suprug. 

- Veljko je mnogo utjecao na moj duhovni put, pomagao mi da prepozna prave vrijednosti. Zato ga volim i beskrajno sam mu zahvalna na tome - priča. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

12:21

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin