Show

Komentari 1

Camila Cabello o sindromu izgaranja i anksioznosti: 'Kao da trčim sa slomljenom nogom'

Camila Cabello o sindromu izgaranja i anksioznosti: 'Kao da trčim sa slomljenom nogom'

Pop zvijezda Camila proslavila se u grupi Fifth harmony, a nakon što je istu napustila, započela je njena solo karijera koja je krenula uzlaznom putanjom. Kako kaže, godinama nije uzela predah za sebe

Mlada pjevačica Camila Cabello (24) sudjelovala je na američkom X Factoru 2012., kad je pet mladih djevojaka oformilo grupu 'Fifth harmony' koja im je donijela svjetsku slavu. Camila je tada imala 15 godina, a pauzu u karijeri od tada nije imala.

- Prije lockdowna 'izgorjela' sam. Živjela sam s velikom količinom svakodnevne anksioznosti što dugoročno nije bilo održivo. Osjećala sam se kao da trčim sa slomljeno nogom, ali nisam slušala sama svoje potrebe - rekla je Camila za Page Six

POGLEDAJTE VIDEO:

Camila je najpoznatijima po svojim hitovima 'Havana' i 'Señorita', a kako kaže, cijelo si je vrijeme govorila da je sve u redu te da sve može izdržati.

- Pandemija mi je dala trenutak da shvatim da ne trebam trčati sa slomljenom nogom, već da ju mogu i popraviti.

Objasnila je da sada ne bi ponovila istu grešku, te da je svjesna da treba uzeti pauzu kad smatra da joj je potrebna.

- U zadnjih godinu dana imam novu psihologinju pa sam uspjela naučiti puno o svom psihičkom zdravlju. Od petnaeste godine nisam znala kako je živjeti bez tog pritiska - ispričala je.

 Camila je u vezi s pjevačem Shawn Mendesom (23).

- Uspjela sam poboljšati veze s bliskim ljudima u svom životu, Mogu se intimnije povezati s njima i to mi je najvažnija stvar - rekla je pjevačica.