Show

Komentari 1

Camilli šalju ružne poruke zbog serije, sve zbog princeze Diane

Camilli šalju ružne poruke zbog serije, sve zbog princeze Diane

I naravno da serija nije baš omiljena među pripadnicima kraljevske obitelji, ali niti onih koji su bolje upoznati s događanjima na dvoru. Komentiraju da ih se trola nepotrebno

Nakon je izašla četvrta sezona Netflixove serije 'Kruna', vojvotkinja od Cornwalla, Camilla (73) počela je dobivati ružne poruke putem društvenih mreža, pišu strani mediji. Serija prati odnose u britanskoj kraljevskoj obitelji, a posebnu pozornost posvećuje vezi princa Charlesa (72) i pokojne princeze Diane.

POGLEDAJTE VIDEO: 31. kolovoza preminula je Lady Di

Serija sugerira da je princ Charles imao aferu s Camillom dok je bio u braku s Dianom, što je informacija o kojoj se odavno govori, ali ovoga puta je podigla puno prašine.

Iz britanske kraljevske obitelji ne gledaju baš blagonaklono na to što ih se provlači ponovno u mediji zbog afere, ali ni po platnu. Camilla je zbog medijskih napisa prvo bila negativka zbog ljubavi javnosti prema Diani. Nakon toga se s godinama jedva riješila negativnog imidža, a čini se kako je serija priču vratila na početak.

U četvrtoj sezoni pojavljuje se Diana Spencer i serija, između ostalog, prati i njezin put do titule princeze od Walesa. Publika je doznala i ponešto o kompleksnom odnosu s Charlesom koji, dobro je poznato, ne samo da nije želio brak s njom već je bio kritičan i neki će reći ljubomoran, na njezinu globalnu popularnost.

Očekivano, fanovi su započeli trolati Charlesa i Camillu koji su svoju dugogodišnju vezu koja je započela prije braka s Dianom, brakom okrunili 2005.

- Jasno mi je da je to bilo davno, ali smeta me da su i Camilla i Charles bili u braku i varali svoje partnere, a danas ih slave kao buduću kraljicu i kralja - napisao je jedan od brojnih ljutitih fanova Diane.

I naravno da serija nije baš omiljena među pripadnicima kraljevske obitelji, ali niti onih koji su bolje upoznati s događanjima na dvoru. Štoviše, komentiraju da ih se trola nepotrebno. 

Najčitaniji članci