Show

Komentari 1

Cardi B plaća pogrebne troškove poginulih u požaru u Bronxu: 'Ne mogu ni zamisliti vašu bol'

Cardi B plaća pogrebne troškove poginulih u požaru u Bronxu: 'Ne mogu ni zamisliti vašu bol'

U velikom požaru u newyorškoj četvrti Bronx poginulo je 17 osoba, među njima osmero djece, a više od 60 je ozlijeđeno. Reperica potječe iz Bronxa, te je odlučila financijski olakšati situaciju obiteljima poginulih

 Američka reperica Cardi B (29) u potpunosti će pokriti troškove pogreba svih 17 osoba koje su izgubile živote u požaru u New Yorku. Požaru stambenom bloku u Bronxu, četvrti u kojoj je Cardi odrasla, izazvao je kvar na sustavu grijanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

U velikom požaru u newyorškoj četvrti Bronx poginulo je 17 osoba, među njima osmero djece, a više od 60 je ozlijeđeno. Reperica, koja i sama potječe iz Bronxa, odlučila je financijski olakšati situaciju obiteljima poginulih plaćanjem pogrebnih troškova.

 -  Izuzetno sam ponosna što sam iz Bronxa. Imam puno članova obitelji i prijatelja koji tamo žive i rade. Čim sam čula za požar i sve žrtve, znala sam da moram nešto učiniti kako bi im pomogla - izjavila je Cardi.

- Ne mogu zamisliti bol i tjeskobu koju proživljavaju obitelji žrtava, ali nadam se da će to što se ne moraju brinuti o troškovima povezanim sa pokopavanjem svojih najmilijih pomoći. Šaljem svoje molitve i sućut svima koji su pogođeni ovom strašnom tragedijom - dodala je reperica.

Grad je potvrdio da će reperica pokriti troškove repatrijacije nekih žrtava pokopanih u Gambiji, odakle su mnogi stanovnici tog nebodera.

Reper Fat Joe (51), rodom iz Bronxa, također je pokrenuo fond za pomoć onima koji su pogođeni požarom.

- Trebam sve svoje ljude širom svijeta da se okupe za obitelji razorene u požaru u Bronxu - napisao je na društvenim mrežama.

Najčitaniji članci