Obavijesti

Show

Komentari 138

Čarli gradi vilu od 15 milijuna kn

Čarli gradi vilu od 15 milijuna kn
12

U mirnom dijelu grada, a nadomak centra, okruženom zelenilom gradi se velebna vila. Zasad su to samo zidovi, no uskoro bi to trebao biti novi dom pjevačice i bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca

VIDEO

Poviše Britanskog trga, jednog od Zagrepčanima najdražih u središtu grada, u onim mirnim i gordim ulicama u produžetku, uskoro bi se trebali useliti Franka Batelić (28), Vedran Ćorluka (34) i njihov uskoro jednogodišnji sin Viktor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ćorlukina kuća skoro gotova 01:00

U mirnom dijelu grada, a nadomak centra, okruženom zelenilom gradi se velebna vila. Zasad su to samo zidovi, no uskoro bi to trebao biti novi dom pjevačice i bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca. Fasada i krov već su podignuti, sudeći prema Frankinoj nedavnoj objavi na društvenim mrežama, predstoje im još unutarnji radovi i uređenje okućnice. A tako se čini i kad se prođe kraj budućeg zagrebačkog doma Viktora, Vedrana i Franke.

U siječnju 2018. godine saznalo se kako je Ćorluka za novi obiteljski dom izabrao parcelu nekih dvjestotinjak metara od bivšeg premijera Ive Sanadera, poznatog i sa stanovitim problemima s pravosuđem. Prostor, na kojemu su još bili objekti, proteže se na 1500 kvadrata, a vrijednost je bila procijenjena na oko 15 milijuna kuna. Gradnja je ubrzo počela, a tad su se i počele nazirati konture velebnog zdanja, za razliku od ostalih kuća u ulici, malo povučenog.

Vanjština je sad zamalo gotova, kao i okućnica, iako ima tu još radova. No sad je lakše vizualizirati konačni izgled. Interpolacija Ćorlukine vile čini se uspješnom, u svijetlosmeđim nijansama, a iako vjerojatno daleko najmodernija, ne 'strši' poput ranije mu spomenutog susjeda u crkvi.

Prema dostupnim informacijama, vila se proteže na tri kata. Trebala bi imati podzemnu garažu za tri automobila, a bit će i mjesta na vanjskom parkiralištu. Na petstotinjak kvadrata još će biti i prizemlje te prvi kat.

Franka Batelić pokazala nokte, a pažnju je privukla kupaonica
Franka Batelić pokazala nokte, a pažnju je privukla kupaonica

- Čini se da radovi idu svojim tijekom, a automobil Vedranova oca Joze vidimo gotovo svaki dan. On kontrolira radove - kažu nam susjedi iz ulice.

Problema, kažu, nemaju, sve je bilo u redu, a tako izgleda i danas kad se prođe kraj gradilišta. Ćorluka je počeo igračku karijeru u Dinamu, put ga je potom doveo preko Manchester Cityja, Tottenhama i vrlo kratko Bayera iz Leverkusena do Rusije. Sjajan igrač i srebrni sa Svjetskog prvenstva 2018. baš iz 'njegove' Rusije od 2012. igra za moskovski Lokomotiv.

Zadnjih godina plaća mu je navodno 4,5 milijuna eura na godinu, a ugovor mu ističe na ljeto ove godine. Završit će mu valjda u to doba i radovi oko nove kuće pa se ne bismo čudili da mu je i ovo zadnja sezona, pogotovo s obzirom na njegove zdravstvene probleme, odnosno nevolje s tetivama.

Franka i Vedran upoznali su se 2012. na Zrču, a vezu su neko vrijeme tajili. Nemirni Čarli smirio se uz Franku, ljubav je potrajala, a prije dvije godine vjenčali su se u Istri. Šestogodišnju vezu nisu obilježili skandali, uspjeli su 'preživjeti' i na daljinu, iako je pjevačica često bila kod njega u Moskvi, što joj, ruku na srce, nije ni za zamjeriti. Moglo bi se zaključiti da je njihova ljubav samo rasla.

- Vedran je jako dobar čovjek, to je njegova najveća kvaliteta. Velika mi je podrška i uvijek je tu za mene. Odlično funkcioniramo, a malo je takvih poput njega - opisala je jednom zaljubljena Franka svojega supruga.

A petog dana ove godine postali su ponosni roditelji. 'Novu' su proslavili kod kuće, uz Frankinu poruku: 'Igra čekanja počinje'.
Franka je rodila u zagrebačkoj bolnici 5. siječnja.

POGLEDAJTE 2. EPIZODU 'FIRME': 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 138
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...