Obavijesti

Show

Komentari 9

'Cary Grant prisiljavao me da uzimam LSD, skoro sam umrla'

'Cary Grant prisiljavao me da uzimam LSD, skoro sam umrla'
4

DA SPOZNA SAMU SEBE Četvrta supruga holivudske legende, Dyan Cannon, u biografiji je ispričala detalje dvogodišnjeg braka s Grantom koji je obožavao LSD

VIDEO

Kad sam ga prvi put upoznala imala sam 25 godina i htjela sam uspijeti u Hollywoodu. Nisam mogla vjerovati da mi se 'nabacuje' muškarac koji je 33 godine stariji od mene i još k tome legenda među glumcima, napisala je Dyan Cannon u svojoj biografiji. 

Četvrta supruga legendarnog Caryja Granta poznatog po ulogama u filmovima 'Sjever, sjevrozapad', 'Ulovite lopova', i drugima, odlučila je ispričati kako je bilo živjeti s glumcem. 

Podsjećao ju je na školarca

- Kad sam prvi put došla u njegovu kuću na Beverlly Hillsu večerali smo u krevetu. Iz ladice noćnog ormarića izvadio je čokoladicu i jeo je tako da me podsjećao na školarca. Ispričao mi je sve o svom ocu alkoholičaru i ženskarošu koji je njegovu majku strpao u ludnicu kako bi mogao živjeti raskalašenim životom - opisala je Dyan te dodala kako je Granta strašno mučilo što nije pomogao majci čak ni kad je to mogao jer je bio slavan. 

Zbog odnosa s majkom Grant se teško otvarao ženama pa se nagađalo da je homoseksualac. Dyan je upoznao sa svojim dobrim prijateljem Noelom Cowardom koji je bio deklarirani homoseksualac i priznao joj da je zaljubljen u Garyja. Najviše od svega kod Garyja ju je smetala njegova fascinacija s LSD-jem koji je počeo koristiti pod utjecajem treće supruge Betsy Drake. Govorio je Dyani da će, ukoliko bude uzimala LSD, osjetiti prosvjetljenje i otkriti samu sebe u punom smislu.

LSD seanse uz liječnika

- Prvi put me prisilio da probam LSD 1963. kad smo bili u Londonu. Doveo je liječnika Mortimera Hartmana da me vodi kroz 'kozmičko iskustvo'. Rekao mi je da ne razmišljam previše jer ću odustati - otkrila je Dyan.

Kad je shvatio da ne želi uzeti drogu, nagnuo se nad nju, stisnuo joj ruku i preklinjao je da zajedno s njim pokuša pronači sreću i ravnotežu uma. 

- Uvjerio me i progutala sam plavu pilulu od koje sam imala halucinacije. Bila sam prestrašena i vikala sam pa mi je doktor Hartman dao još jednu pilulu od koje sam bila u nesvijesti 18 sati - opisala je Dyan. 

Grant ju je često nagovarao da zajedno uzmu LSD i ona je pristajala jer je mislila da će ih to zbližiti. Htio je da se drogira čak ikad je bila trudna s njhovom kćeri Jennifer, no popustio je kad mu je rekla da bi to moglo naškoditi djetetu. Nakon porođaja svaki su vikend angažirali dadilju da bi se mogli drogirati. Posljednji put kad je uzela LSD Dyan je mislila da će umrijeti. 

Skoro je umrla, a on ju je gledao

- Natjerao me da uzmem drogu iako nisam htjela jer sam se jako loše osjećala. Vrištala sam i preklinjala ga da mi pomogne jer sam mislila da ću umrijeti zbog djelovanja droge, no on je samo blejio u mene i rekao mi da ću se ponovno rodit ako umrem. Dao mi je Valium da poništi efekt LSD-a tek nakon što sam ostala bez daha od vrištanja - otkrila je Dyan koja je nakon tog iskustva odlučila da brak s glumcem nije najbolja stvar za nju. 

Rastali su se nakon dvije godine braka, a ona je nedugo zatim završila na psihijatriji jer je imala živčani slom zbog posljedica čestog uzimanja LSD-a. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala