Show

Komentari 15

Cavill je bio ljubitelj Witchera i prije glume u seriji, a hoće li biti novi James Bond još ne otkriva

Cavill je bio ljubitelj Witchera i prije glume u seriji, a hoće li biti novi James Bond još ne otkriva

Napokon je izašla druga sezona serije 'The Witcher' čije je snimanje bilo odgođeno čak tri puta u jednoj godini. Nedavno su počela šuškanja o Cavillu i kao novom Jamesu Bondu

Prva sezona 'Witchera', na Netflixu imala je premijeru 2019. godine, u prvih mjesec dana pratilo ju je čak 76 milijuna gledatelja. Sada se, nakon dugog iščekivanja njezinih obožavatelja, vratila na Netflix u drugoj sezoni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glumac Henry Cavill (38) se tako vratio u ulogu Geralta, ubojice čudovišta. Naime, simpatični se glumac nadao toj ulozi jer je i ranije bio obožavatelj knjiga, ali i igrica na kojima je serija temeljena.

Kada je saznao da je dobio ulogu, ponovno je odigrao sve 'Witcher' igrice kako bi što bolje znao odglumiti glavnog lika.

- Ne mogu reći da sam se brinuo kako ću ga odglumiti, ali sam bio svjestan da neću moći svima udovoljiti jer svi obožavatelji imaju drukčiju mentalnu sliku Geralta. Tako da, nisam se brinuo, ali sam osjećao veliku odgovornost prema liku iz knjiga - rekao je glumac za Sky News.

LMKMEDIA_WITCHER_SEASON-2-SERIES-LMK106-8

Ipak, za Cavilla ova franšiza nije jedina u kojoj bi ga mnogi htjeli vidjeti. Naime, nedavno su se javila šuškanja kako bi upravo on mogao postati novi James Bond.

Iako su ga novinari otvoreno pitali bi li htio postati novi James Bond u budućnosti, glumac nije htio ništa otkriti, a odgovorio je s jednostavnim 'ne znam'.

- Vidim da se vode mnoge rasprave o tome, ali bi rekao da su ikakve dublje rasprave o toj temi malo pretjerane za sada - dodao je glumac.

World Premiere of Netflix

Najčitaniji članci