Obavijesti

Show

Komentari 2

'Čelični' mišići, zategnute noge: Ovako Rita Ora održava figuru

'Čelični' mišići, zategnute noge: Ovako Rita Ora održava figuru
7

Svatko mora pronaći svoj tip treninga, nekome možda neće odgovarati ono što odgovara meni. Taj raspored uspješan je za mene, no ne mogu govoriti da svi tako moraju vježbati, objasnila je pjevačica

Pjevačica Rita Ora (32) ima strogu rutinu prehrane i vježbanja, kako bi izgledala savršeno i pritom uspjela izdržati brojne aktivne nastupe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Kako često putuje, po raznim je hotelima te joj teretana nije uvijek dostupna. No, zato je odlučila uvijek nositi svoje utege sa sobom. U koferu su joj bućice od jedan i dva kilograma, dosta lagane i idealne za trening.

Osim toga, često koristi i utege za gležnjeve sa čičkom koji se lako stavljaju te su vrlo praktični za fitness. Ističe da vježba četiri dana u tjednu jer se tijelo treba i odmarati. Naime, mišićima treba oporavak, stoga je idealno imati i dan pauze.

Slavna pjevačica iznenadila je pozirajući gola, intimne dijelove je prešarala: 'Stvarno tijelo...'
Slavna pjevačica iznenadila je pozirajući gola, intimne dijelove je prešarala: 'Stvarno tijelo...'

Što se tiče rasporeda vježbanja, kombinira pilates, utege, trčanje i teretanu, kako bi napravila sve skupine mišića te imala raznolike treninge.

- No, svatko mora pronaći svoj tip treninga, nekome možda neće odgovarati ono što odgovara meni. Taj raspored uspješan je za mene, no ne mogu govoriti da svi tako moraju vježbati - iskrena je Rita. Ipak, bez vježbanja nema jakog, zdravog tijela.

Izjavila je da je bitno kako i što pije - konzumira dvije litre vode na dan. Ona je eliksir života, smatra Rita.

Također, bitna je prehrana. Rita ima lagani doručak, obilan ručak i laganu večeru. Drži se tog jednostavnog i efikasnog pravila po kojemu je najbolje da je večernji obrok što skromniji, piše WHM.

Brine se da joj je na meniju povrće i voće, ali i ostala raznovrsna hrana, sa što manje šećera.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S JEDINOM HRVATSKOM GLUMICOM U FILMOVIMA ZA ODRASLE: