Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Čestitala mu rođendan: Fifi je Marku otpjevala koliko ga voli

Nakon izazova Marka je dočekalo iznenađenje. Fifi mu je poslala videoporuku u kojoj je otpjevala pjesmu o tome koliko je u njega zaljubljena, što je Marka potpuno razoružalo

Foto: RTL
3 komentara

Nakon izbacivanja Filomene iz showa 'Život na vagi' u petak crveni je tim komentirao kako Fifi nije trebala još izaći iz showa te da je, umjesto nje, show trebala napustiti Marta. Marko je rekao da nije cijelu noć spavao zbog toga što je Fifi izašla. 

'ŽIVOT NA VAGI' Izbačena Filomena poljupcem se oprostila od simpatije Marka

Uslijedio je trening timova, a Nina je prije zagrijavanja rekla Sanji kako joj je Filomena ostavila pismo koje ju je zamolila da pročita pred svima

'ŽIVOT NA VAGI' Filomena: 'Navijam za mog Marka, vjerujem da će uspjeti'

U crvenom timu Mario je rekao natjecateljima da je ponosan na njih, a i sam se pozvao na svadbu Marka i Filomene pokušavajući ga oraspoložiti. Sanja je, pak, odlučila s Martom napraviti još jedan trening nakon zajedničkog treninga. Tako je ostavila Megi s Martom kako bi odradile još jedan trening jer joj je Megi najveća podrška. 

Foto: RTL
  
Nakon treninga Marko je rekao Alenu da ga je razočarao zbog toga što je napisao Filomenino ime.

- Znam da ti je užasno teško, ali nisam znao da će te to toliko pogoditi i nisam znao da je među vama toliko ozbiljno - objasnio je Alen dodajući da mu je žao, ali da svoju odluku ne bi promijenio jer smatra da je Fifi radila slabije od Marte. 'Mislim da je netko utjecao na Alena i da to nije bila njegova stopostotna odluka - komentirao je Marko koji i dalje smatra da je Marta trebala izaći iz showa. 
  
Dok je Sanja pričala s Lukom, Mario ih je iznenadio i zamolio Sanju da pusti Luku da ode s njim jer mu je priredio iznenađenje. Mlinarić ga je odveo u sportsku dvoranu, gdje su ih dočekale rukometne lopte.

Foto: RTL

 - Meni je ovo bio život, trenirao sam rukomet 12 godina, a koliko znam i ti - rekao mu je Mario na što je Luka uzvratio da i on jako voli rukomet te da mu je žao što je prestao trenirati zbog male ozljede.

 - Bio sam lijen krenuti dalje - objasnio je Luka, na što ga je Mario pitao zbog čega se doveo u takvu kompletnu situaciju.

- Ma, imao sam dosta briga… - započeo je Luka koji je u showu dosad izgubio 19 kilograma, no Mario ga je prekinuo i rekao da si je samo narušio zdravlje i da se još uvijek može vratiti zdravom životu i sportu. 

Sanja je odlučila nasamo porazgovarati s Keti jer joj se učinila utučeno.

Foto: RTL

- Puno se toga skupilo i više nisam znala što me muči - objasnila je Keti, a Sanja joj je objasnila da će s njom odraditi meditaciju, koju je nazvala 'treningom za ozdravljenje duha'. Za to je vrijeme Mario odradio individualni trening s Barom. 
  
Došlo je vrijeme za Mali izazov, a nagrada tima koji pobijedi je timski izlet s trenerom na američko kuglanje.  Zadatak je da u dvadeset minuta moraju izgubiti što više kalorija, a ovo je bio odličan test za kandidate kako bi vidjeli koliko su sami naučili pokrenuti svoje tijelo kako bi izgubili kalorije. 

Prije nego što su krenuli s izazovom, Sanja je zamolila Alena da pokuša staviti sat na svoju ruku, što na početku showa nije mogao, a tada su postavili cilj da će sat na njegovu ruku stati za dva tjedna. Svi su bili oduševljeni kada su vidjeli da Alen može zakopčati sat, a ponajviše on koji je do sada skinuo gotovo 25 kilograma. 

Foto: RTL

Nakon Malog izazova svi su bili presretni koliko su kalorija izgubili u samo 20 minuta. Pobijedio je crveni tim koji je skinuo 4418 kalorija dok je plavi tim skinuo 3812. Treneri su bili oduševljeni jer su kandidati sami odradili trening, a crveni će tim za nagradu otići s Marijom u kuglanu. 

Foto: RTL

Nakon izazova Marka je dočekalo iznenađenje. Budući da mu je bio rođendan, Fifi mu je poslala videoporuku u kojoj je otpjevala pjesmu o tome koliko je u njega zaljubljena te mu zaželjela sretan rođendan i na kraju rekla da ga voli. Marka je to potpuno razoružalo.

ŽIVOT NA VAGI Ljubav na daljinu: Filomena je poslala Marku dirljivu poruku

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Naši partneri pišu
Message