Obavijesti

Show

Komentari 19

Charles će živjeti u 'stanu iznad dućana' kad postane kralj

Charles će živjeti u 'stanu iznad dućana' kad postane kralj
5

Glavno pitanje je, kada kraljice više ne bude, kako efikasno rasporediti dvije generacije obitelji na toliko golem broj nekretnina, tvrdi izvor dobro upućen u planove dvora

VIDEO

Kada princ Charles (72) postane kralj, njegov dio velebnog zdanja Buckinghamske palače biti će puno manji nego onaj koji trenutačno pripada kraljici, prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Portret princa Philipa VIDEO

Buckinghamska palača se trenutačno renovira, nakon čega će službena rezidencija kraljevske obitelji u Londonu biti dostupnija javnosti. Tako će svi zainteresirani moći posjetiti palaču kroz cijelu godinu, što će Charlesov dio pretvoriti u nešto više od 'stana iznad dućana'.

Wikipedia

Od ostalih promjena, planira se dvorac Balmoral pretvoriti u muzej kraljici u čast i pomaknuti vojvodu i vojvotkinju od Cambridgea u dvorac Windsor. Charles ne želi tu rezidenciju za sebe zato što je ispod zračne luke Heathrow pa mu je to previše bučno. 

Princ ima u planu riješiti smanjiti monarhiju čim dobije vlast u ruke. Već se krenuo sastajati sa savjetnicima kako bi raspravio što će biti s dvorcima kad od kraljevske obitelji ostanu samo on, Camilla (74) i Williamova obitelj.

Princ Andrew bio je 2010. na jezivoj zabavi u Epsteinovoj vili?
Princ Andrew bio je 2010. na jezivoj zabavi u Epsteinovoj vili?

- Glavno pitanje je, kada kraljice više ne bude, kako efikasno rasporediti dvije generacije obitelji na toliko golem broj nekretnina - tvrdi izvor dobro upućen u planove dvora pa ističe: 

G7 Summit

- Princ vjeruje da ti dvorci moraju javnosti ponuditi puno više od toga da samo budu samo prostor u kojem žive članovi kraljevske obitelji. Svi shvaćaju da nema smisla voditi toliko kućanstava, ali ako ih se u potpunosti odreknu, nikad ih neće dobiti nazad kad će princ George (8) i mlađi članovi obitelji trebati mjesto za živjeti.

Smatra se kako Charles kao kralj iz njihovih trenutačnih palača neće natjerati svoju braću Andrewa (61) i Edwarda (57) ni sestru Anne (71), no isto neće vrijediti za njihovu djecu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin