Obavijesti

Show

Komentari 4

Chaza Bona zbog viška kila žiri zvao košarkaškom loptom

Chaza Bona zbog viška kila žiri zvao košarkaškom loptom
8

Chaz Bono, prvi transrodni natjecatelj u 'Plesu sa zvijezdama' napustio je show. Pogodilo ga je što su ga suci zbog težine zvali košarkaškom loptom, pingvinom...

VIDEO

Sin pjevačice Cher (65), koji je 2009. godine promijenio spol i postao muškarac, bio je prvi transrodni natjecatelj u showu 'Ples sa zvijezdama'. Chaz Bono (42), koji je rođen kao djevojčica Chastity, u intervjuu za Good Morning America otkrio je da su mu najviše problema tijekom natjecanja predstavljali prekomjerni kilogrami zbog načina na koji su se suci iz žirija zbog toga ponašali prema njemu.

- Zvali su me košarkaškom loptom, pingvinom, Ewokom i to mi se nije sviđalo - rekao je Chaz.

Otkrio je da su se suci u showu prema njemu odnosili bez poštovanja te da ga je sudac Bruno Tonioli (55) usporedio s ptičicom.

Bono, koji je u ponedjeljak dobio 19 od 30 maksimalnih glasova u showu te ispao, misli da u showu postoji velika razlika kako se tretira višak kilograma kod žena, a kako kod muškaraca. Kao primjer je naveo glumicu Kirstie Alley (60) koja se natjecala u prijašnjoj sezoni.

- Teško je shvatiti takvo natjecanje ozbiljno kada se suci ponašaju tako apsurdno. Učinili smo dobro ono što smo trebali i sjajno se zabavili - rekao je Bono.

Njegova plesna partnerica Lacey Schwimmer (23), koja je također kritizirana zbog kilograma, složila se s njim.

Bono je otkrio da je natjecanje u showu učvrstilo njegovu vezu s majkom jer ona najbolje zna kakav je osjećaj izaći na pozornicu pred mnogobrojnu publiku. 

- Isuse i Bože! Plakala sam! Nisam mislila da ću biti tako nervozna. Slomila sam narukvicu dok sam pljeskala. Toliko sam ponosna, Chaz je bio fantastičan - napisala je pjevačica nedavno na Twitteru nakon što je sina podržala iz publike.

No nakon što je u ponedjeljak napustio show, Chaz sudjelovanje u 'Plesu sa zvijezdama' ipak smatra divnim iskustvom.

- Ovo je bila sjajna pustolovina koja mi je pokazala da mogu napraviti puno više nego što mislim da mogu - rekao je Chaz nakon napuštanja showa.

Nakon tri dana treniranja Bono je u rujnu izgubio tri kilograma. Njegova plesna partnerica bila je sretna jer na početku njihovih treninga nije htio raditi pokrete zbog kojih je mislio da izgleda smiješno.

Osim što je nedavno objavio knjigu 'Kako sam postao muškarac' Chaz se uskoro planira oženiti za djevojku Jennifer s kojim je šest godina u vezi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'
POMAMA ZA REKVIZITIMA

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'

Tabletić je zaštitni znak Baby Lasagne. Otisnuo ga je on tako na majice, a i dio kostima za Eurosong mu je napravljen od njega

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'
NIŽU SE ČESTITKE

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'

Luciano nije skrivao koliko je ponosan na svog najboljeg prijatelja nakon što je pobijedio u showu 'Zvijezde pjevaju', a otkrio je i da su svojedobno bili cimeri
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl