Show

Komentari 1

Cher i Oprah otkrile što je Tina rekla prije smrti: 'Pred kraj nam je priznala da je spremna otići'

Cher i Oprah otkrile što je Tina rekla prije smrti: 'Pred kraj nam je priznala da je spremna otići'

Bila sam uvjerena da je bolesna, ali sam ju vidjela 2019. Posjetila sam ju u bolnici i rekla mi je da je spremna napustiti ovaj planet, otkrila je voditeljica Oprah Winfrey

Legendarna Tina Turner napustila nas je u srijedu u 84. godini. Sudeći po razgovorima koje je imala prije smrti, Tina je bila 'spremna umrijeti'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njene prijateljice, Cher (77) i Oprah Winfrey (69) otkrile su što im je Tina rekla neposredno prije svoje smrti. 

- Borila se s bolešću toliko dugo i bila je snažna, baš onoliko koliko mislite da je. Ali pred kraj mi je rekla: 'Stvarno sam spremna. Ne želim se više boriti s ovim' - rekla je Cher za emisiju 'The Beat with Ari Melber'.

Voditeljica Oprah je tijekom intervjua također natuknula da joj je pjevačica otkrila da je spremna umrijeti.

- Bila sam uvjerena da je bolesna, ali sam je vidjela 2019. Posjetila sam ju u bolnici i rekla mi je da je spremna otići, točnije spremna napustiti ovaj planet. Očekivala sam da će to biti posljednji put kad ću ju vidjeti - rekla je Oprah za 'CBS Mornings'.

Cher je također otkrila da je u njenom domu u Švicarskoj postojao uređaj za dijalizu, ali nije htjela otkriti više detalja.

storyeditor/2023-05-25/AP23144718138719.jpg

Prisjetimo se, predstavnik pjevačice otkrio je da je Tina preminula nakon duge bolesti, a dan nakon smrti službeno je potvrđeno da je umrla prirodnom smrću.