Obavijesti

Show

Komentari 11

Chrisa Rocka kritiziraju zbog šale: 'Ruga se ubijenoj ženi, Will ga je trebao jače ošamariti'

Chrisa Rocka kritiziraju zbog šale: 'Ruga se ubijenoj ženi, Will ga je trebao jače ošamariti'
2

Chris Rock se upravo narugao majci dvoje djece. Sydney i Justin su voljeli svoju mamu, ali ovaj tip misli da je u redu da se ovako šali. Još jedna žena koja mu je poslužila za njegove 'viceve', pisali su mu još

Komičar Chris Rock (54) našao se na meti kritiziranja nakon što je izjavio da ne želi voditi dodjelu Oscara 2023. godine. Objasnio je da bi to bilo 'kao da od Nicole Brown Simpson tražite da se vrati u restoran'. Nicole Simpson bila je žena zloglasnog O.J. Simpsona, koji ju je 1994. izbo do smrti. Prije nego što je bila ubijena, Nicole je večerala u restoranu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Dio korisnika društvenih mreža nije dobro primio ovu 'šalu'. Smatraju je neprimjerenom, kao i onu s dodjele Oscara.

94th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood

- Will Smith te trebao ošamariti još jače - napisala je jedna od korisnica Twittera.

- Chris Rock se upravo narugao majci dvoje djece. Sydney i Justin su voljeli svoju mamu, ali ovaj tip misli da je u redu da se ovako šali. Još jedna žena koja mu je poslužila za njegove 'viceve'. Will Smith, sve ti je oprošteno - dodala je druga.

- Mislim da sada možemo zaključiti da je Chris Rock grozan komičar. Jedna loša fora za drugom. Nicole Brown Simpson nije bila samo ubijena nego dekapitirana - istaknula je korisnica.

Chris Rock ne želi voditi Oscare 2023. nakon što je dobio šamar
Chris Rock ne želi voditi Oscare 2023. nakon što je dobio šamar

Podsjetimo, Will Smith (53) za vrijeme dodjele Oscara u ožujku ove godine ošamario je Chrisa nakon što se našalio na račun ćelavosti njegove supruge Jade (50). Glumac se nedavno ispričao putem videa, no Rock smatra da njegova isprika nije iskrena. Osim toga, tvrdi da je izrečena u njegovom interesu da si popravi narušeni imidž.