Show

Komentari 15

Ciboci je napustio studio nakon plesa Helene i Darija: Sakrili su mi ocjene, morao sam po njih!

Ciboci je napustio studio nakon plesa Helene i Darija: Sakrili su mi ocjene, morao sam po njih!

Najstroži član žirija vratio se te otkrio kako su mu sakrili ocjene. U rukama je imao ocjene jedan, dva i tri. Helena je komentirala kako ih je 'Ciboci malo CiBocnuo'

Političar Dario Zurovec i Helena Janjušević plesali su slow fox u 'Plesu sa zvijezdama', a Dariju je najbolja godina bila 2022. jer mu se rodila kćer te je rekao kako će mu biti čast večeras plesati za nju 

- Mislim da neće više trebati krasti ocjene jer je ovaj put bilo dosta sigurnije. Bili ste super napredovali ste i samo dalje u tom smjeru - započela je komentare Larisa.

- Jako dobro ti karakterno leži ovaj ples, bilo je otmjeno, galantno iako mrvicu ukočeno. Gdje god gledaš u studiju zamisli da gledaš u Helenu i sve će biti dobro - istaknula je Franka.

- Možda ti nalijepimo slike Helene po studiju. Štogod ti da taj žar iskoristi to. Ovo je bilo puno bolje nego prošli put. Važno mi je da ideš u pravom smjeru - poručio je Igor.

Marko Ciboci napustio je studio nakon njihovog plesa.

- Moram sam otići po stvari koje su mi sakrili - rekao je dok je u rukama držao ocjene jedan, dva i tri. U konačnici je par nagradio s pet bodova.

- Hvala Bogu da za standardne plesove nisu potrebni kukovi. Vidi se da si po profilu pravi standardaš. Vidim da odlično slušaš svoju partnericu i savjetujem ti da sljedeći put više vodiš ti nju - zaključio je Marko.

Za ovaj ples dobili su 25 bodova.

POGLEDAJTE VIDEO: MAJA NEMA LIJEVU POTKOLJENICU I UŽIVA U PLESANJU

Najčitaniji članci