Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
78 komentara

Ciganović živi u podrumu u stanu od tek 40 'kvadrata'

Stilist se preselio u elitnu četvrt, u stan koji je prije bio skladište. Neven kaže da se iz centra Zagreba preselio jer nije imao gdje parkirati svoj automobil

Marko Prpić/Pixsell
Foto: Marko Prpić/Pixsell
78 komentara

On je miran i drag susjed. Nema tu nikakvih razularenih zabava, hvale Nevena Ciganovića (39) novi susjedi. Modni stilist, poznat kao velika esteta, prije šest mjeseci iz središta grada preselio se na zagrebački Goljak. Tamo je iznajmio stan u podrumu poludovršene dvokatnice od 40 kvadratnih metara ispred koje već dugo stoji nabacan stari građevinski materijal, krupni otpad, kante sa starim bojama i dvije kante za smeće. Iako je susjedima Ciganović drag, nije im jasno kako je moguće da tako poznata osoba poput njega dođe živjeti u trošan stan. Pogotovo jer je, ističu susjedi, prostor u kojem stilist živi nekad bilo skladište. Osim nepoznatih djevojaka koje Ciganovića često voze i dođu mu u goste, do Goljaka svrati i Modni Mačak odnosno Marko Grubnić, ljubitelj “birkinica” vrijednih 73.000 kuna. No najbolja prijateljica, vlasnica bara Snježana Mehun nije viđena u novom Ciganovićevu kvartu.
- Preselio sam se jer u centru nisam imao gdje parkirati. Osim toga, sad moja kujica Dašenka uživa jer nam je blizu šumica - otkrio je stilist kojem je bilo neugodno gdje živi.

ISPRED DERUTNE KUĆE PUNO JE KRUPNOG OTPADA
Podrum u kojem živi Ciganović nekad je bilo skladište trgovine. Kako doznajemo, vlasnica kuće ga je preuredila i iznajmila najpoznatijem stilistu. Kuća na jednoj strani nema fasade, a ispred je otpad.

CIGANOVIĆ NE TULUMARI JER MU JE STAN PREMALI
Susjedima je drago što Ciganović ne tulumari, ali su sigurni da je to zato što mu je stan premalen. Viđaju ga samo predvečer jer tad šeta Dašenku. Susjedima je postao drag i Marko Grubnić, koji stalno dolazi.


Naši partneri pišu
Message