Show

Komentari 21

Cigi pozirao u pravom krznu, a Živa Barbie ga odmah prozvala: 'Žao mi je, mili, ovo ti ne treba'

Cigi pozirao u pravom krznu, a Živa Barbie ga odmah prozvala: 'Žao mi je, mili, ovo ti ne treba'

Mislim da je vrijeme da se zamisliš nad sobom i svojim frustracijama, napisao je Ciganović pratiteljici koja mu je umjesto komplimenta udijelila kritiku. To je učinila i Marcela Iglesias, kojoj ipak nije odgovorio

Stilist Neven Ciganović (47) na svojem je Instagramu pozirao u bundi uz koju je napisao :' Jednom je netko rekao da je krzno lijepo samo na svojem pravom vlasniku... Bio je tako u krivu.'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako je dobio puno pohvala na račun izgleda, nisu baš svi pratitelji bili oduševljeni njegovom objavom.

- Zar je samo meni ovo bljak? - napisala je jedna pratiteljica, a Neven joj je odmah odgovorio: - Samo tebi, da. Mislim da je vrijeme da se zamisliš nad sobom i svojim frustracijama.'.

Međutim, Neven ovaj put nije bio u pravu. Pravo krzno nije dobro sjelo još nekima. 

- Puno te volim, ali čemu pravo krzno? - napisala je jedna pratiteljica, a nije bila sretna ni latino zvijezda, glumica, pjevačica country glazbe i samoprozvana kraljica Hollywooda, Marcela Iglesias (43) poznata i kao Živa Barbie: - Ne slažem se s tim, izgledaš divno, no pravo krzno je potpuno nepotrebno....žao mi je, mili.

Podsjetimo, Marcela Iglesias je poznata i po aktivizmu i borbi za prava životinja.

Prije nekoliko godina posvojila je praščića pod imenom Chuy te se borila protiv gradskih vlasti kako bi ga mogla zadržati kao ljubimca.

Surađivala je i s neprofitnom neprofitnom udrugom The Little Angels Project koja skuplja novac za veterinarsku pomoć i pronalazak novih vlasnika napuštenim  životinjama. 

Najčitaniji članci