Obavijesti

Show

Komentari 144

Cigi ubrizgao svoje salo da ima baby čelo: 'Izgledam sad mlađe'

Cigi ubrizgao svoje salo da ima baby čelo: 'Izgledam sad mlađe'
9

'POMLADIO SAM ČELO' Ciganović je izvadio masno tkivo iz ‘ljubavnih ručki’, koje su mu onda ubrizgavali u čelo. Prva operacija mu je bila povećanje usana silikonima. Nakon toga bio je na desetak zahvata

Neven Ciganović (48) ovih dana u Beogradu snima prilog o svom liku i djelu za dokumentarac o ovisnicima o estetskoj kirurgiji na britanskom Channelu 4. Društveni kroničar za potrebe priloga otišao je na novi estetski zahvat, no ističe neinvazivni, odnosno bez skalpela.

POGLEDAJTE VIDEO: Neven Ciganović izašao iz Parova

Pokretanje videa ...

Cigiju su posebnim iglama izvadili masno tkivo s područja “ljubavnih ručki”, odnosno sa strane stomaka, koje su mu onda ubrizgavali u čelo. Zahvat stoji oko 1000 eura.

- Prezadovoljan sam zahvatom. S godinama se gubi volumen čela. Izgledam mlađe - zaključio je Cigi, koji želi zaustaviti starenje.

I prije tri godine gostovao u istoj emisiji na Channelu 4. Tad je pokazao fotografije iz mladosti i ispričao kako u djetinjstvu nije mogao vježbati jer je imao problema s koljenom pa je ubrzo počeo imati problema s kilama.

- Želio sam smršavjeti u srednjoj školi te sam uskoro postao anoreksičan i bulimičan. Izgubio sam puno kilograma - rekao je tad u emisiji Ciganović.

Postao je opsjednut svojim izgledom i tijekom sljedećih dvadesetak godina uslijedile su brojne estetske operacije. Dva puta je stavljao silikon u jagodice kako bi dobio muževniji izgled, transplantirao je obrve jer su mu prirodne rijetke, dva puta je radio blefaroplastiku, odnosno podizanje očnih kapaka, a nos je smanjivao tri puta. Uslijed smanjivanja nosa u Iranu prije četiri godine stradao mu je penis, odnosno jedno vrijeme bolovao je od prijapizma - neželjene i bolne erekcije koja nije popraćena seksualnom željom.

- Penis mi je danas super. Ponosno sam se iduće ljeto kupao na nudističkim plažama u Grčkoj - rekao nam je tad Cigi.

Prvi zahvat na koji je otišao bilo je stavljanje silikona u usta još devedesetih. To mu se toliko svidjelo da je nakon toga napravio još desetak zahvata iako je naposljetku izvadio silikon iz usana jer više nije htio imati patkaste usne. Cigi je u Beogradu već pet mjeseci, otkako je izašao iz kontroverznog srpskog reality showa “Parovi”. Čim je izašao na slobodu, pojurio je na novi zahvat pomlađivanja područja ispod očiju laserom.

Grubnić je tužio Cigija za uvredu
Grubnić je tužio Cigija za uvredu

- Koža mi je dosta stradala u reality showu jer je u ‘vili’ dosta suh zrak. A jedna malo veća mrlja mi je još nastala kad smo snimali ‘Survivor’ u Kostariki bez faktora za zaštitu od sunca - zaključio je Neven Ciganović.

POGLEDAJTE 'POLIGRAF' S NEVENOM CIGANOVIĆEM: