Obavijesti

Show

Komentari 9

Cigijev modni sud: 'Pobjednica me razočarala, a Tina Vukov očarala na 'Dora karminama'

Cigijev modni sud: 'Pobjednica me razočarala, a Tina Vukov očarala na 'Dora karminama'
8

Neven Ciganović osvrnuo se na modne kombinacije ovogodišnje Dore, a poznato iskren Cigi nije nikoga štedio. Kako kaže, 'outfiti' su bili pomalo mrtvački, ali su ga neki ipak uspjeli oduševili

VIDEO

Neven Ciganović presudio je modnim izborima ovogodišnjih nastupa na Dori, a njegove su kritike uvijek potpuno iskrene. Cigiju je jednu natjecateljicu izdvojio kao najbolje odjevenu, a pobjednica ga je modnim izborom razočarala.

- Tina Vukov (33) zasluženo je odnijela titulu najbolje odjevene natjecateljice Dore jer je izgledala poput filmske dive dostojne crvenog tepiha. Predivna Zigmanova haljina stajala joj je kao salivena, uz savršen make-up i predivnu kosu.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- No zato sam razočaran crnim stajlingom pobjednice Mije Dimšić, a da na nogama nije imala marte, izgledala bi mi kao tajnica. Ipak sam očekivao glamurozniji styling - iskreno je komentirao.

- Što se tiče velikog favorita Marka Bošnjaka, očito je da se outfitom išlo na pokušaj kopiranja Damiana iz Maneskina. Odijelo je bilo zanimljivo, čak mi se i svidio oversize dojam, iako mislim da to nije bilo namjerno, i u moru Dora karmina, ovo mi je ostavilo možda najupečatljiviji dojam - rekao je Cigi.

Neven je istaknuo detalje koje smatra propustima na natjecateljicama.

Nisam baš shvatio ni poantu Bernardina looka “crna udovica” uz tako veselu pjesmu. Tek je naglasak bio bačen na kineske kičaste naočale kakve su već zaštitni znak srpske cajke Karleuše. Tia je odlično izgledala u kreaciji Igora Djuge, ali je dizajner napravio neoprostiv propust te joj je uvalio kiklju kakvu je sličnu samo tjedan dana prije nosila Nina Badrić, ali i Ella Orešković koja je nastupila prije Tije.

Iako je kombinacija bila crna, pjevačica koja jedina tu boju nije odabrala je po Cigijevom sudu donijela pogrešnu odluku. 

Veteranka na Dori, Zdenka Kovačiček, jedina je koja se nije zavila u crno, iako bi to u njezinu slučaju bilo najbolje, u tom slojevitom šarenilu bila je prenabijena.

Kako kaže, na Dori je bilo previše 'crnila', a pjevačice koje se nisu natjecale dodale su dašak boje na pozornicu.

Na kraju cijele balade došle su Albina i Franka koje su sjajno izgledale kao duet i bile pravo osvježenje na pomalo “mrtvačkoj” Dori. Bez obzira na to što su se pojavile u zaštitnim bojama HDZ-a i SDP-a, uz odlične obrade naših najvećih eurovizijskih uspješnica uspjele su podići publiku na noge.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije