Show

Komentari 0

Čija je beba? Jedna dječja bočica izazvala je pravu pomutnju među fanovima Kardashianki

Čija je beba? Jedna dječja bočica izazvala je pravu pomutnju među fanovima Kardashianki

Travis Barker, zaručnik najstarije sestre Kardashian objavio je fotografiju na kojoj se u kutu vidi bočica s mlijekom. Fanovi su odmah posumnjali da je Kylie rodila, no neki misle da je bočica namijenjena mački

Glazbenik Travis Barker (46) uživao je s obitelji gledajući 'Kako je Grinch ukrao Božić', pa je odlučio fotografirati blagdanski ugođaj. U kutu fotografije na stolu fanovi su odmah uočili bočicu za bebe ispunjenu mlijekom, što je izazvalo potpunu pomutnju među fanovima Kardashianki.

- Travise, ne možeš samo tako fotkati bočicu i nikom' ništa - napisala je jedna od obožavateljica koja ju je primijetila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Travis je zaručen za Kourtney Kardashian (42), najstarijom sestrom, a do sad nije bilo govora o trudnoći, pa nitko nije posumnjao da bi oni mogli biti novopečeni roditelji. Najmlađa sestra Kylie Jenner (24) je trudna, pa su fanovi zaključili da bočica mora biti upravo njezina.

- Je li moguće da je Kylie rodila?! - napisala je jedna obožavateljica, a druga je primijetila:

- Kylie je koristila točno takve bočice kad je Stormi bila beba - istaknula je. 

Kylie i Travis Scott (30) zajedno imaju kćer Stormi (3), a neki od fanova ipak su zaključili da Stormi hrani novog ljubimca bočicom, mačića kojeg je dobila od roditelja za Božić.

 

Najčitaniji članci