Show

Komentari 5

Prevario Kardashianku i dobio treće dijete s različitom ženom: 'Ljudi, prestanite spavati s njim'

Prevario Kardashianku i dobio treće dijete s različitom ženom: 'Ljudi, prestanite spavati s njim'

Nova 'bomba' u svijetu Kardashian - Thompson nije začudila njihove obožavatelje. Na društvenoj mreži Twitter mnogi su to prokomentirali kao 'očekivano' i ponovo pružili podršku Khloe, a drugi smišljali šale i naslađivali se

NBA košarkaš Tristan Thompson (30), bivši dečko svjetski poznate sestre iz klana Kardashian, Khloe (37), priznao je da je bio u vezi i imao seksualne odnose s ljubavnicom i osobnom trenericom Maralee Nichols (31) koja ga je nedavno tužila jer želi od njega da plati uzdržavanje djeteta, kao i nadoknadu medicinskih troškova i troškova vezanih uz trudnoću, piše People

POGLEDAJTE VIDEO 

U sudskom dokumentu koji je Maralee podnijela ranije ovog mjeseca, i koji je objavio Daily Mail, piše kako se Thompson 'prisjetio' njihova druženja u prosincu 2020. godine u domu nekog od zajedničkih prijatelja. U to vrijeme, kako kaže NBA zvijezda, bio je vrlo oprezan i nije razmišljao da bi on i Maralee mogli imati takav odnos. 

Naime, košarkaš je nakon prvih optužbi negirao da je on otac djeteta. Također, demantirao je seksualne odnose s Nicolas kasnije u Kaliforniji, tvrdeći da je 'jedini' mogući datum začeća djeteta 13. ožujak 2021. godine, na njegov rođendan. Ipak, Maralee tvrdi da je ostala trudna u travnju. 

Ipak, Tristan je nakon medijskog pritiska potvrdio da je imao odnose s Maralee ponavljajući 'da je to bio samo seks'. 

- Mi nismo bili u ozbiljnoj vezi. Vidjeli smo se ponekad u razdoblju od prosinca 2020. do 13. ožujka 2021. - rekao je košarkaš pa dodao: 

- Ona mi je govorila da je bila u vezi s drugim sportašem i da razumije u kakvom smo odnosu. Nismo izlazili na spojeve. Nikakve večere u restoranima, odlasci u kina, putovanja ili bilo kakve stvari koje bi govorile da se nalazimo u ozbiljnoj vezi. Čuli smo se preko Snapchata kako bi se dogovorili gdje i kada ćemo se naći. 

Isto tako, Thompson je rekao da su poruke objavljene u sudskim dokumentima izmišljene i da ih on nikada nije slao Maralee već da su oni isključivo komunicirali putem Snapchata. 

Neke od objavljenih poruka između ljubavnika govorile su kako će se on uskoro umiroviti i otići iz svijeta košarke, a u nekima je pisalo i kako bi ona trebala pobaciti. 

Kasnije se razaznalo da je košarkaš, u trenutku kada je imao seksualne odnose s fitness trenericom, bio ljubavnoj u vezi s Khloe Kardashian.

Novi skandal u svijetu Kardashian - Thompson nije začudio njihove obožavatelje. Na društvenoj mreži Twitter mnogi su to prokomentirali kao 'očekivano' i ponovo pružili podršku Khloe dok su drugi smislili šale na račun košarkaša. 

- Sve što želim za Božić je da ljudi prestanu spavati s Tristanom Thompsonom - piše na fotki torte koja je nasmijala brojne korisnike društvene mreže. 

-  Netko je upravo nazvao Tristana 'Tromjesječe Thompson' - napisala je jedna korisnica Twittera.

Najčitaniji članci