Show

Komentari 65

Cipele za 230.000 kuna: Uvijek poklonim onima koji nemaju...

Cipele za 230.000 kuna: Uvijek poklonim onima koji nemaju...

Volim popuste kao i svi, čim dobijem i najmanji popust objasnim sebi da je to super prilika da nešto kupim. Klasična utjeha, ali ako mi se baš nešto jako svidi ne čekam ciljano popuste, govori nam Marko

Uvijek poklonim svoju staru obuću onima kojima treba. Ne volim puno pričati o tome, ali redovito poklanjam odjeću i cipele. Volim pomoći ljudima kojima je to potrebno, rekao nam je Marko Grubnić (37). Nije tajna da modni stilist ima vezu sa svojim 'ugradbenim' ormarom u kojemu se nalazi više od 50 pari cipela i tenisica u vrijednosti od 230.000 kuna, kao i ostalih modnih dodataka. Grubnićev prvi kriterij za odjeću je udobnost, a o cijenama svojih brendiranih ljubimaca ne želi govoriti.

- Nema potrebe za tim jer cipele stalno odlaze i dolaze. Samo se one najdraže zadržavaju. Da ne bi drugi mislili kako trošim puste pare na cipele, kolekciju koju sam objavio na Instagram profilu skupljao sam godinama - objasnio nam je zagrebački stilist.

Na policama njegovog ormara nalaze se luksuzni brendovi poput Guccija, Balenciage, Prade, Christiana Louboutina i Diora. Jedan od najskupljih parova svakako su čizme od Amirija čija cijena doseže i do 17 tisuća kuna. No, unatoč basnoslovnim ciframa i sam Grubnić priznaje da voli uloviti nešto i na sniženjima. 

- Volim popuste kao i svi, čim dobijem i najmanji popust objasnim sebi da je to super prilika da nešto kupim. Klasična utjeha, ali ako mi se baš nešto jako svidi ne čekam ciljano popuste - smije se stilist kojemu rame uz rame može stajati popularna Carry Bradshaw, lik iz serije 'Seks i grad', koja je kolekciju cipela nazivala 'svojom djecom'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Carry je ipak filmski lik, a ja sam stvarna osoba i ne vežem se previše za stvari. Bez svega bih mogao, volim lijepu odjeću i cipele, ali to ne sačinjava moj svijet. Samo ga upotpunjuje. Moj svijet su moja obitelj i prijatelji, osmijeh, dobra energija i mir u srcu - zaključuje popularan stilist. 

 

NIKAD ZADOVOLJNI: Ovaj horoskopski znak prekida svaku vezu iz dosade

Najčitaniji članci