Obavijesti

Show

Komentari 16

Čitatelji odlučili: Ivan Zak je najveća zvijezda CMC Festivala

Čitatelji odlučili: Ivan Zak je najveća  zvijezda CMC Festivala
2

Nema slađeg nego kad te nagradi publika. Ona je najstroži i najpravedniji žiri. Nagrada struke je dodatni stimulans, kaže pjevač Ivan Zak (37)

VIDEO

Pjevač je na CMC festivalu dobio nagradu čitatelja 24sata i Večernjeg lista za pjesmu 'Sve si moje'. Publici uzvraća ljubav nazivajući ih svojim pokretačem i inspiracijom.

Bez njih, tvrdi, nema ni karijere. Diskografske kuće njegovu karizmu uspoređuju s onom Zdravka Čolića, pa ne čudi njegova velika popularnost. Čoli su nekad obožavateljice dolazile na kućna vrata u vjenčanici, a i pred Zakovu kuću dolaze djevojke i žene iz cijele Hrvatske.

- Nekako doznaju gdje stanujem pa sjednu u auto i dođu. Živim u kući svojih roditelja i tvrdim da imam najbolje susjede na svijetu. Ako nisam doma, mama im daruje CD ili autogram kartu, da ne odu kući praznih ruku - kaže Zak.

Kad je imao samo šest godina, znao je da će se baviti glazbom. Već sa 16 je snimio prvu pjesmu i osnovao svoj bend. No prvi hit, 'Bolja od najbolje', došao je tek prije četiri godine. 'Usne varane' potvrdile su njegov status zvijezde koju danas slijede horde obožavatelja. Takvo što si je, ne skriva, priželjkivao, ali nije slutio da će biti u takvim razmjerima.

- Na početku karijere bilo je puno razočaranja, kasnije i puno dobrih stvari. Ništa ne bih mijenjao. Da me je to netko pitao prije nekoliko godina, rekao bih u očaju: ‘Sve želim promijeniti’. Sad vidim da se sve dogodilo s razlogom. Ranije nisam bio spreman za ovo - kaže.

Dodaje da ga je sve loše s početka karijere osnažilo. Diskografske kuće su ga odbijale, sam je snimao i slao pjesme radiopostajama. Kupovao je pjesme od poznatih autora bivše Jugoslavije, a proslavio se kad je sam sebi napisao ‘Bolja od najbolje’.

– Odbijanje me nikad nije poljuljalo, znao sam što želim. Nisam išao na talent showove jer mislim da to nije pravi put. Ne bih to dopustio ni svojoj djeci jer nisu tih troje ljudi u žiriju uvijek mjerodavni. Ne bih htio da ga obeshrabre svojim komentarima. Kad živiš, voliš glazbu i ne baviš se njome da budeš na naslovnici, nitko te ne može zaustaviti - uvjeren je pjevač.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael