Obavijesti

Show

Komentari 47

Članovi obitelji Vrdoljak su se ugledali na oca Antuna

Članovi obitelji Vrdoljak su se ugledali na oca Antuna
9

Vrdoljaci žive od filma te su imali buran ljubavni život. Muškim članovima obitelji prvi brak nije bio uspješan. Marko se nije ženio, ali ima troje djece

VIDEO

Antun Vrdoljak (78) razočarao je oca zato što nije studirao medicinu. Odabrao je glumu, a ubrzo se počeo baviti režijom. Njegova djeca također žive od filma. Najstariji sin Vjekoslav (56) filmski je snimatelj, Andrija (43) i Marko (36) su redatelji, a kći Ivana (38) supruga  glumca Gorana Višnjića (37). Jedino se najmlađi sin Luka (33) bavi ugostiteljstvom. Osim po izboru zanimanja, redateljeva su se djeca ugledala na oca i po stilu života. Antun Vrdoljak prvog je sina dobio s prvom suprugom Ankom Petričević nedugo nakon što je diplomirao. S glumicom Brankom (65) oženio se 1966. i do danas su u sretnom braku. Njihov sin Andrija također nije pronašao sreću u prvom braku s profesoricom engleskog Majom Breitenfeld (43), koju je sredinom 90-ih ostavio zbog pjevačice Vanne (39). Antun mu je to navodno dugo zamjerao jer je s Majom imao dvoje djece. Vannu je, priča se, prihvatio tek nakon što je rodila sina Luku (12), a danas za snahu kaže da ima najljepši glas na estradi. Marko Vrdoljak nikada se, doduše, nije ženio, ali iz dvije propale veze ima troje djece.
Ovih se dana nagađa kako je zbog ljubavi prema Marku zagrebačka glumica Tamara Garbajs (33) napustila supruga, bivšeg vaterpolista Hrvoja Šintića (33), s kojim ima sina Tomu (2,5).

VIŠNJIĆ SA ŠERBEDŽIJOM
Prije veze s Vrdoljakovom kćeri Goran Višnjić (37) bio je s Lucijom Šerbedžijom (38). Tast ga obožava iako s Mirelom Rupić (38) ima izvanbračnu kćer.

TAMARA NAVODNO ZBOG MARKA NAPUSTILA SUPRUGA
Marko Vrdoljak s bivšom Miss Zagreba Renatom Horvat ima 13-godišnjeg sina. Iz druge veze ima još dvoje djece. Tamara Garbajs navodno je zbog Marka napustila supruga Hrvoja, s kojim ima sina.

ANDRIJA POSLAO ČUVARA NA FOTOREPORTERA
Andriju Vrdoljaka snimili su kako Vanni pokazuje gradilište kuće. Tad je bio u braku s Majom, pa je poslao čuvara gradilišta da pretuče fotoreportera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje