Obavijesti

Show

Komentari 41

Čolić se odmara na Brijunima, a Seve na jugu školjke skuplja

Čolić se odmara na Brijunima, a Seve na jugu školjke skuplja
15

Vlatka Pokos se najradije na Čiovu skida u toples, a Ivica Kostelić s obitelji roni i obilazi špilje otoka Mljeta. Severina je godinama zaljubljena u Dubrovnik, a Badrić ljetuje u svojoj kući na Hvaru

VIDEO

Vlatka Pokos (47) godinama ljetuje na Čiovu kod prijateljice gdje se najradije skine u toples.

Prije osam godina ondje se i zaljubila u 13 godina mlađeg lokalnog ugostitelja Marina Radića, koji ju je brzo ostavio jer je, kako se izrazio, “nesređena”. Započeli su aferu nakon što ju je Josip Radeljak Dikan (74) izbacio iz stana na zagrebačkom Cvjetnom trgu. Vlatka je ostala dama pa nije previše pričala o detaljima svoje kratke ljetne avanture.

Dok je bila u vezi s riječkim “kraljem teretana” Slavkom Šajinovićem (49), Severina Kojić (45) redovito je ljetovala u Dubrovniku. Njega je ostavila zbog srpskog “kralja bakra” Milana Popovića (51), s kojim je ondje nisu viđali.

Severina i Milan bili su u Crnoj Gori, gdje je on, kako su tvrdili njezini prijatelji, njoj prigovarao zbog frizure. Nosila je punđu, a on joj je navodno rekao da izgleda kao Jovanka Broz. Sretnija nije bila ni kad je njegovim privatnim avionom obilazila luksuzna ljetovališta jer je, kako se požalila prijateljima, morala skidati štikle i oblačiti papuče. Nadalje, smjela je jesti samo u potpalublju.

Severina je godinama zaljubljena u Dubrovnik pa sad tamo redovito dolazi sa suprugom, bivšim nogometašem Igorom Kojićem (29) i svojim sinom Aleksandrom (5).

Ivica Kostelić (37) s obitelji roni i obilazi špilje otoka Mljeta. 

Bivša televizijska voditeljica Vanja Halilović (33) i njezin dečko, poduzetnik Frane Barbieri (47) redovito dolaze na mondeni Hvar njegovim gliserom, s kojim je svojedobno skupio manekenke na rivi nakon modne revije u Bolu i vozao ih po pučini.

Nina Badrić (44) tradicionalno ljetuje u Jelsi na Hvaru gdje ima kuću, a Oliver Dragojević (69) na Korčuli.

Ondje ga znaju posjetiti prijatelji, pa je svojedobno Stjepana Hausera (31) učio loviti ribu.

Otkako je s njim u vezi, Splićanka Jelena Rozga (39) često je u Puli. Hauserova obitelj je obožava i stalno je pitaju kad će im opet doći.

Mamići na Pagu imaju vile, a svojedobno je tamo ljetovala i uskoro bivša snaha Monika Kravić (34) s još jednom sad već bivšom snahom Vanjom Horvat (45). Njih dvije rado su se kupale na plaži. Monika i Mario Mamić (34) prošlo ljeto djelovali su distancirano.

monika mamic

Mario je na Zrću navodno upoznao sadašnju djevojku Tiju Jurčić (31), a Moniku i njega sad čeka brakorazvodna parnica teška milijune kuna.

Rade Šerbedžija (70) svake je godine na Brijunima gdje igra predstave. Rijetko ga viđaju na plaži, a radije boća i lovi ribe. S njim je u ribolov išao i Ralph Fiennes (54).

Zdravko Čolić (66) na Brijunima odmara sa suprugom Aleksandrom te kćerima Unom i Larom. Odsjeda u hotelu Neptun, u kojem boravi najmanje deset dana. Obožava ispijati kave na terasi hotela.

Zdravko Colic

Srpska glumica Anđelka Prpić redovito dolazi u Senj, odakle joj je suprugova obitelj, pa okrenu janje, a ovog se ljeta kupa u istarskom Barbanu.

Ljupka Gojić Mikić (34) ljeti se odmara u obiteljskoj kući u Novalji na otoku Pagu, a osim u kupanju, dane provodi i u šetnji s kćerima; Janom Siennom (7) i Milom Amelie (5). Ljupka će na jesen roditi treće djete. U braku s nogometašem je 11 godina. 

Maja Šuput (37) voli kad je netko drugi maže kremom za sunčanje, a omiljena boja kupaćeg kostima joj je crvena u stilu Pamele Anderson u “Spasilačkoj službi”, koji ističe njezine obline. Svojedobno je redovito dolazila s ugostiteljem Marijem Kovačevićem na njegovoj jahti u Opatiju. Prije nekoliko godina snimili su je kako se saginje, a on je u zafrkanciji lupa po stražnjici.

Mario Mandžukić (31) ima trokatnicu u Bobovišću na Braču. Osigurana je videonadzorom, ima bazen, garažu za dva auta i gliser.

- Kupio sam je jer sam želio imati mirno mjesto za sebe, obitelj i najbliže prijatelje, no zbog obaveza ne vjerujem da ću baš previše vremena ondje provoditi - rekao je Mario. Tamo ljetuje s djevojkom Ivanom Mikulić (28). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...