Show

Komentari 13

Collins je izbacio bivšu iz vile pa stavila njegove stvari na aukciju

Collins je izbacio bivšu iz vile pa stavila njegove stvari na aukciju

Philovi odvjetnici pokušat će zabraniti prodaju, no nije siguran hoće li njegova bivša stati s osvetama. 2016. dao joj je priliku da obnove vezu, no ona se naposljetku potajno udala za drugog...

Pop zvijezda Phil Collins (69) ponovno niže probleme s bivšom suprugom Orianne Cevey (46). Nakon što je na sudu isposlovao njezinu deložaciju iz 40 milijuna dolara vrijedne vile u Miamiju, odlučila mu se osvetiti. Mirror piše kako je stavila oglas za prodaju njegovih  glazbenih nagrada te zlatnog albuma 'The Principle of Moments' britanske rock legende Roberta Planta (72) za simboličnih 100 dolara.

Orianne je 2018. nakon razvoda od glazbenika dobila 46 milijuna dolara otpremnine, čime je njihov razvod postao jedan od najskupljih u britanskoj zabavljačkoj industriji. No sada ja aukciji prodaje i svoje torbice marke Chanel, brendiranu odjeću, tenisice, Rolex satove i nebrušeni dijamant od 10,35 karata za 600.000 do 800.000 dolara. Rekla je kako će deset posto dati i dobrotvornoj organizaciji.

- Seli se u manji dom i rješava se odjeće i nakita koje više ne nosi. Ona ima pet tisuća pari cipela i ne može ih sve nositi – pojasnio je njezin predstavnik za odnose s javnošću.

Philovi odvjetnici pokušat će zabraniti prodaju, no nije siguran hoće li njegova bivša stati s osvetama. 2016. dao joj je priliku da obnove vezu, no ona se naposljetku potajno udala za drugog s kojim je živjela u njegovoj nekretnini. U međuvremenu su promijenili šifre na ulaznim vratima i prisvojili rezidenciju pa ju je glazbenik tužio. Potkraj siječnja ove godine odlukom suda uspio ju je izbaciti, a onda ga je povrijedila aukcijom.