Show

Komentari 5

Čombe i supruga Marija uživaju u prvim blagdanima s kćeri

Čombe i supruga Marija uživaju u prvim blagdanima s kćeri

Fotografija na kojoj obitelj nosi usklađenu blagdansku odjeću raznježila je brojne pratitelje koji su ih u komentarima obasipali komplimentima uz brojne čestitke i lijepe želje za blagdane

Glumački par Marija Omaljev-Grbić (38) i Miraj Grbić (45), najpoznatiji kao Čombe iz serije 'Lud, zbunjen, normalan', prije nekoliko mjeseca je dočekao svoju prvu kći Billie.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Marija je sada na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj par uživa u svojim prvim blagdanima s kćerkicom.

- Sretni blagdani, sretan Božić od nas - napisala je lijepa glumica u opisu ispod fotografije koju je objavila na Instagramu.

Fotografija na kojoj obitelj nosi usklađenu blagdansku odjeću raznježila je brojne pratitelje.

'Kako ste prekrasni', 'Djevojčica vam je medena', 'Divna obitelj', 'Mala glumica je rođena', 'Kako je slatka' - samo su neki do komentara, uz brojne čestitke i lijepe želje za blagdane koji su se mogli pronaći ispod fotografije glumice. 

Prisjetimo se, Miraj i Marija su u braku od 2008. godine, a 2013. su se preselili iz Sarajeva u Los Angeles. Dosad je već ostvario nekoliko manjih uloga u američkim serijama i holivudskim ostvarenjima, a najzamjetnija je bila u filmu 'Nemoguća misija: Protokol duh'.

Glumca možemo gledati i u najnovijem, devetom nastavku franšize 'Brzi i žestoki', u kojem glumi Rusa.

Marko Perić

Najčitaniji članci