Obavijesti

Show

Komentari 9

Cooper: Da sam nastavio piti alkohol, sabotirao bih si život

Cooper: Da  sam nastavio piti alkohol, sabotirao bih si život
3

Njegova karijera počela je ići uzlaznom putanjom upravo nakon što se riješio ovisnosti o alkoholu. Oporavljao se, a i veselilo ga je upoznavanje kolega glumaca

VIDEO

Iako ima uspješnu filmsku karijeru, a trenutačno i ljubavni život, Bradleyu Cooperu (39) nije uvijek sve u životu bilo tako divno u životu. U intervjuu za časopis GQ iskreno je progovorio o svojoj ovisnosti o alkoholu, a priznao je i da je na početku karijere pomišljao o samoubojstvu. 

Jedna od prvih uloga bila mu je ona Willa Tippina u seriji 'Alias'. Uništio ga je nesupjeh nakon što je seriju napustio 2003. godine. 

- Radio bih tri dana u tjednu, a u drugoj sezoni još i manje. Nije mi bilo svejedno, u jednom trenutku pomislio sam kako se želim ubiti - otkrio je glumac te dodao da se zbog alkohola ponekad preispitivao o svojim glumačkim sposobnostima. Zato je prije deset godina odlučio da će učiniti nešto po tom pitanju. 

- Da sam nastavio u tom smjeru, sabotirao bih si cijeli svoj život - rekao je glumac te dodao da je naučio da je najbolje što može napraviti prihvatiti sebe takvog kakav je.

- A onda što bude, bude - zaključio je glumac kojemu je nagore razdoblje bilo u vrijeme kad je snimao 'Lovce na djeveruše'. Iako nikada nije kasnio na set, njegov tadašnji način života, utjecao je na njegov, ali i rad kolega. 

Karijera mu je počela ići uzlaznom putanjom upravo nakon što  se riješio ovisnosti o alkoholu. Upoznao je Sandru Bullock s kojom je glumio u filmu 'Sve o Steveu' 2009. godine.

- Svi ti ljudi željeli su raditi sa mnom, a ja sam se oporavljao i osjećao sam se divno - otkrio je Bradley. 

Prema časopisu People Bradley je prošle godine proglašen najseski muškarcem. Glumac je trenutačno u vezi sa Suki Waterhouse (21), britanskim modelom i glumicom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina