Show

Komentari 18

Cosbyjeva gostovanja otkazali su zbog seksualnog skandala

Cosbyjeva gostovanja otkazali su zbog seksualnog skandala

Komičara je 2004. čak 13 žena tužilo zbog zlostavljanja, no nije optužen već su se u tajnosti dogovorili za odštetu. Seksualni skandal utječe na Cosbyjevu reputaciju

Nakon što je prije nekoliko tjedana trebao nastupiti u showu Queen Latifah (44), otkazano je i njegovo gostovanje kod Davida Lettermana (67). Billy Cosby (77) Lettermanu je trebao biti gost sljedeći tjedan, no njegov menadžer David Brokaw obavijestio je da se slavni komičar ipak neće pojaviti u emisiji. Nije naveo razlog otkazivanja nastupa, no pretpostavlja se da je riječ o sve češćim navodima u javnosti da je prethodnih godina seksualno zlostavljao nekoliko žena. 

Komičara je 2004. čak 13 žena tužilo zbog zlostavljanja, no nije optužen već su se u tajnosti dogovorili za odštetu. Barbara Bowman (47) jedna je od njih koja tada nije dobila ni novčića jer je njen slučaj već otišao u zastaru. 

No, iako su se druge žrtve nagodile i šute o svemu, Barbara je odlučna u tome da u javnosti prikaže svoju stranu priče. Zato je nedavno za Daily Mail u detalje ispričala kako ju je zlostavljao kada je imala 19 godina. 

- Taj muškarac me drogirao i silovao. On je čudovište - ispričala je Bowman. Tvrdi kako je odlučila progovoriti u nadi da će pomoći bar jednoj žrtvi zlostavljanja. Ne želi novac, već da svi znaju pravu istinu o njemu. 

Najčitaniji članci