Obavijesti

Show

Komentari 10

'Cure bi htjele upoznati našeg pjevača, za ostale ih nije briga'

'Cure bi htjele upoznati našeg pjevača, za ostale ih nije briga'
9

Svi se odlično slažemo i to je preduvjet za sve, a da ponekad nije lako, nije. Često puta me kroz šalu nazovu 'majka benda', rekla je jedina djevojka u bendu

VIDEO

Miro Buljan je naš 'glazbeni tata' i ne namjeravamo ga nikad napustiti, rekli su članovi splitske grupe Best. U bendu ih je šestoro, frontmen Marino Jakobić, bubnjar Ante Cliff Barić, klavijaturist Mario Ljulj, gitaristi Ivan Smoje i Mario Civadelić te prateći vokal Lucija Pauk

Grupa Best je nedavno objavila svoj četvrti singl 'Dok Venera sja' na kojem je surađivala s Mirom Buljanom kao i na prošlim pjesmama, a ovog puta su uključili i Nenada Ninčevića. Kažu da su Ninčević i Buljan najjači duo u Hrvatskoj. 

- Rad s Mirom je prvenstveno velika čast i jedno ogromno glazbeno iskustvo. Samo uzmite u obzir s kojim je glazbenim veličinama radio. Neno je izuzetan tekstopisac i njegovi tekstovi sadrže jednu veliku težinu. Meni osobno najdraži njegova pjesma je 'Kako sam te voljela' koju je izvela grupa Magazin - istaknuo je bubnjar Barić. Dodao je kako bend priprema još nekoliko pjesama s tekstovima Ninčevića, a nada se da će sljedeće napraviti i prvi album. 

Grupa Best je nastala 2008. godine, a osnovao ga je Barić. U početku je bend bio zamišljen za nastupe po klubovima i vjenčanjima, iako je bubnjar uvijek htio da naraste u ovo što je sada. 

- Dosta je ljudi prošlo kroz Best, ali ostali su samo najuporniji i najvjerniji i hvala im na tome što vjeruju mojim vizijama. Bez njih ovo ne bi imalo smisla - istaknuo je Splićanin. Jedina djevojka u bendu je Lucija koja se bavi pjevanjem od 13. godine, a dečkima se pridružila 2015. Kaže da joj nije teško samoj među muškima. 

- Svi se odlično slažemo i to je preduvjet za sve, a da ponekad nije lako, nije. Često puta me kroz šalu nazovu 'majka benda' - ispričala je Splićanka. Bend ima dosta obožavateljica koji ih prate na društvenim mrežama, a dobivaju dosta poruka od njih. 

- Neke su ugodne, neke neugodne, neke simpatične. Prvenstveno bi cure htjele upoznati našeg pjevača Marina. Za nas ostale ih i nije baš briga - otkrio je Barić. Istaknuo je kako im zasad ništa ne bacaju na pozornicu. Grupa Best je relativno mlada i prosjek godina članova je 27. Barić je svirao u bendu pjevača Tihe Orlića i putovali su po cijeloj Europi. Kaže da uz glazbu nema vremena za stalni posao te smatra da se ne može raditi u tvrtki i voditi ozbiljan posao. 

- Ja sam bend shvatio kao posao. Da bi bili uspješni, morate se baviti sobom - rekao je bubnjar koji jutro počinje radeći objave za društvene mreže i pregledavajući statistike za pjesme benda, gdje se puštaju i  kada. Grupa Best uskoro kreće s brojnim koncertima i neće imati slobodnog vikenda do 12. mjeseca. 

- Kad krene ljeto kreće i more, pa se nadamo da ćemo uhvatiti vremena - napomenuo je Barić koji je, kako kažu ostali članovi, najglasniji u bendu. Najveći šaljivac je bas gitarist Ivan, čiji je nadimak Mačak. Barić je dodao kako bi on na smijeh 'natjerao' bilo koga. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?

Osim Igora i Ivane, za titulu pobjednika u 'Zvijezde pjevaju' borili su se i Mihovil Španja i Goran Bošković te Dea Presečki i Dino Petrić