Show

Komentari 24

Cure su u showu plakale zbog Brune, a gledateljstvo ljutito: 'Bolje da je ispao Toni nego ona'

Cure su u showu plakale zbog Brune, a gledateljstvo ljutito: 'Bolje da je ispao Toni nego ona'

Izbacio Brunu, a nikada ju nije niti zvao na spoj niti joj je ikada dao priliku. Jako nepravedno prema njoj. Trebao se riješiti Olivere, pišu na Instagramu

Neee, pa ja sam ovaj show gledala samo zbog Brune, komentirali su pratitelji 'Gospodina Savršenog' na društvenim mrežama. Toni Šćulac nije dao ružu Bruni, što znači da napušta natjecanje. Na ceremoniji ruža bila je poprilično napeta situacija, a Amra i Polina su se rasplakale zbog Brunina odlaska. 

POGLEDAJTE VIDEO: Olivera i Hana se druže

- Neće vila biti više ista. Nema više njenog sarkazma u vili, nema smijeha - govorila je Amra, a Polina dodala: 

- Evo još jedna suza za Brunu. Zato što je jednostavna inteligentna. Ne možeš objasniti inteligenciju. Njezine fore nikad nisu bile uvredljive, uvijek je podržavala sve cure. 

Josipa je komentirala da ne razumije zašto cure plaču jer ona nije došla u show plakati nego je tu zbog Tonija. Sličnog stajališta bila je i Olivera, koja se 'kači' sa sve više cura. 

- Lagala bih kad bih rekla da mi je žao. Nije mi žao, ne volim dvolične osobe - rekla je Olivera pa komentirala ponašanje cura: 

- Kad sam vidjela Amru da plače, ne znam bih li skočila s onih stepenica i ubila se. Nisam plakala i neću plakati, jedina osoba za kojom bih mogla plakati je Danijela. 

Bruna je Toniju zaželjela svu sreću u pronalaženju prave ljubavi, a komentari gledatelja bili su jednako emotivni kao i ponašanje Amre i Poline. 

- Znači, ja sam se skoro rasplakala pred tv-om. Bruna jedna od cura koje su toliko neiskvarene i drage, humoristične... Šteta, ovaj Toni ili je ćorav ili kaj, ali ja ne znam što Olivera još radi unutra - rekla je jedna, a druga dodala: 

- Daj vratite Brunu! Uzrujani smo!

Bilo je i komentara kako bi bilo bolje da je ispao Toni, oko kojeg se i vrti cijeli show, nego Bruna. 

 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S VODITELJICOM 'GOSPODINA SAVRŠENOG' - ANTONIJOM BLAĆE