Obavijesti

Show

Komentari 15

Bruna ostala bez ruže pa oplela po Oliveri: 'Žao mi je cura koje moraju nastaviti živjeti s njom!'

Bruna ostala bez ruže pa oplela po Oliveri: 'Žao mi je cura koje moraju nastaviti živjeti s njom!'
11

Većina djevojaka nadala se kako će zbog mira u kući bez ruže ostati Olivera, koja je dobila titulu najveće tračerice, no na kraju je iz showa ispala Bruna, od koje se Gospodin Savršeni oprostio

VIDEO

U ponedjeljak navečer u showu 'Gospodin Savršeni' Toni je proveo romantičan spoj s Elom, koji je izazvao mnogo nemira u vili, a na petoj ceremoniji ruža djevojke su se u suzama oprostile od omiljene im Brune.

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Olivera i Hana VIDEO

Dan je započeo bajkovitim spojem u Zagorju, gdje je Gospodin Savršeni odveo Elu na let balonom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ostvario je jednu od mojih želja, osjećaj je čudesan - rekla je Ela pa nastavila:

- U njegovoj se prisutnosti osjećaš smireno, on zrači dobrom energijom, samosvjestan je i ostvaren. Moglo se vidjeti da je bilo kemije, sve je bilo jako slatko! 

S druge strane, Toniju se također svidio spoj s Elom jer ju je uspio bolje upoznati, a nakon leta u visinama uživali su u pikniku.

- Prije sam mislio da je umišljena, ali sada vidim da je to njezino samopouzdanje. Ovo je bila jedna od najromantičnijih situacija u mom životu - priznao je Toni, no ruža je izostala.

Za to vrijeme u vili se održavala modna revija i izbor za Miss, a podijelile su se razne titule poput Najseksi djevojka kuće koju nosi Polina, zatim Miss simpatičnosti koja je pripala Karolini dok je Marija izglasana kao Miss bezličnosti.

- Trpi vas samo zbog Tonija, ova kuća je ekvivalent noćne more - rekla je Marija u svom govoru nakon izbora jer smatra da je djevojke u showu uopće ne poznaju. Napetu situaciju u vili dodatno je povećala činjenica da će na kraju večeri jedna djevojka napustiti kuću, a Dijanu je posebno pogodilo Elino ponašanje nakon spoja jer smatra da nije zaslužila vrijeme nasamo sa zgodnim Splićaninom.

Je li ovo Olivera? Fanovi tvrde da se nekad zvala drugačije, isplivao stari video iz kafane
Je li ovo Olivera? Fanovi tvrde da se nekad zvala drugačije, isplivao stari video iz kafane

- Ti si rekla da si na nekom višem nivou i da Toni nije za nije za tebe - izravna je bila Dijana dok je Ela odbacila sve njezine optužbe, no ostale djevojke smatraju da nije uzalud upravo Ela dobila titulu Najbolje glumice u kući.

- Ela je izvanredna glumica kojoj se ne sviđa Toni - dodala je Danijela. I dok se napeta atmosfera mogla rezati nožem, Toni je na kratki spoj pozvao jednu od svojih miljenica Karolinu, za koju je pripremio poseban piknik s pivom i ćevapima, njezinim omiljenim jelom.

- Genijalno! Toni, pogodio si - oduševljena je bila Karolina, a simpatični profesor nije skrivao svoje simpatije prema Talijanki pa joj je dao ružu prije ceremonije.

- S Karolinom zaboravim na kamere, to su pravi spojevi i, ako ću biti iskren, sve što sad nedostaje je poljubac - otkrio je Toni te s dodijeljenom ružom izazvao ljubomoru među djevojkama. Iduću je na razgovor pozvao Kristinu, čija ga opuštenost i prirodnost neprestano oduševljava pa je i nju odlučio nagraditi ružom kako ne bi morala strepiti na ceremoniji.

Uoči novog ispadanja iz showa, natjecateljice su jedva razgovarale pa je i sam Gospodin Savršeni shvatio kako situacija u vili nije bajna.

- Iako imamo isti cilj, sve smo jako različite i koga god da odabere, to će biti njegov izbor kojeg moramo ispoštovati. Ne moramo se zato poklati nego se moramo podržavati - zaključila je Polina, a onda je počela peta ceremonija ruža.

Većina djevojaka nadala se kako će zbog mira u kući bez ruže ostati Olivera, koja je dobila titulu Najveće tračerice, no na kraju je iz showa ispala Bruna. Amra i Polina nisu mogle suzdržati emocije pa su se od tuge rasplakale jer je, kako smatraju, Bruna bila dobri duh vile.

- Žao mi je da nisam dobila priliku bolje upoznati Tonija i doživjeti spojeve o kojima cure pričaju i žao mi je zbog drugih cura koje moraju nastaviti živjeti s Oliverom - rekla je za kraj Bruna kojoj je drago što je imala priliku biti dio ove ljubavne avanture.

Kakvo će biti jutro bez Brune u vili, hoće li atmosfera i dalje biti napeta i koja će djevojka iduća dobiti priliku za spoj – pogledajte u novoj epizodi 'Gospodina Savršenog' u utorak od 21.20 sati na RTL-u!

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S VODITELJICOM 'GOSPODINA SAVRŠENOG' - ANTONIJOM BLAĆE

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'