Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
15 komentara

Čuvaj se, Hollywoode: 'Najseksi baka' pliva glumačkim vodama

Volim filmove koji čine razliku i tjeraju ljude na razmišljanje, rekla je Gina. Dok ne dođe ponuda u inspirirajućem filmu, 'baka' ima na raspolaganju nekoliko televizijskih uloga u Australiji i Americi

Foto: Instagram/kolaž
15 komentara

'Najseksi baka', Australka Gina Stewart (47), nakon što je uzdrmala internet golišavim fotografijama i videima te postala 'zvijezda' društvenih mreža, spremna je pokazati svoje talente na televizijskim ekranima. 

Naime, Gina je potpisala ugovor s australskom agencijom za talente '8 Elite Models' na Gold Coastu u Australiji. Cilj joj je postati velika filmska zvijezda. 

- Gluma je ono što bih voljela raditi - rekla je Gina, prenosi Daily Mail. Dodala je kako bi htjela imati zanimljivu ulogu u inspirirajućem filmu. 

Foto: Instagram/orijent

- Volim filmove koji čine razliku i tjeraju ljude na razmišljanje - rekla je 'baka'. 

Dok ne dođe takva ponuda, Gina ima na raspolaganju nekoliko televizijskih uloga u Australiji i Americi. 

Izjavila je kako bi htjela ukloniti implantante za grudi jer su 'toksični i otrovni'. 

- Nema implantata koji su sigurni - rekla je Stewart koja na sebi nije ništa operirala osim grudi. Strogo se protivi svim vrstama kozmetičkih operacija lica i botoksa.  

Foto: Instagram/orijent

Njezine golišave fotografije su se brzinom svjetlosti proširile svijetom. Dale su joj laskavu titulu 'najseksi bake' te su je dovele na brojne američke, ali i poljske televizijske mreže. 

Gina je majka četvero djece te baka jednog unuka, a mnogi je uspoređuju s Pamelom Anderson (51). 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Naši partneri pišu
Message