Obavijesti

Show

Komentari 71

Cynthia Nixon o supruzi: Ona je kao malo muško s grudima

Cynthia Nixon o supruzi: Ona je kao malo muško s grudima
9

Glumicu nisu privlačile žene dok nije upoznala Christine Marinoni. Zbližile su se kada je Cynthia prolazila kroz razvod od dugogodišnjeg partnera Dannyja Mozesa

VIDEO

Nekako je uobičajeno da slavni budu u vezama sa slavnima, ali najljepše zvjezdane ljubavne priče pišu upravo oni parovi gdje je samo jedna osoba slavna. O takvim vezama objavljivat ćemo priče svaka dva dana, a vi ih možete pročitati u našem specijalu - Kad slavni vole nepoznate.

Zvijezdi serije ' Seks i grad' Cynthiji Nixon (47) život se promijenio kada je upoznala aktivisticu Christine Marinoni (46). Njene obožavatelje nije toliko iznenadilo što je Nixon u lezbijskoj vezi, koliko činjenica da se Marinoni izgledom bitno razlikuje od žena u čijem su društvu navikli vidjeti glumicu. Naime, Christina je vrlo muškobanjasta za razliku od Mirande, Samanthe, Carrie i Charlotte.

Zbližio ih je Cynthijin razvod

Cynthia i Christine su se upoznale na skupu 2001. godine. Cynthia je tada bila udana i trudna i njih dvije su postale prijateljice. Posebno su se zbližile kada je Cynthia prolazila kroz razvod s dugogodišnjim partnerom Dannyjem Mozesom s kojim ima dvoje djece Samanthu (18) i Charlesa (12). Prohodale su godinu dana nakon toga.

-  Prije Christine ni jedna žena me nije privukla. Da sam je upoznala kada sam imala 20 godina, možda bih se zaljubila i hodala sa ženama. A možda ne bih uopće reagirala. Tko zna - kazala je Cynthia.

U početku su tajile vezu

Nixon je bila svjesna da će u javnost kad-tad procuriti informacije o prirodi njihova odnosa. Iako joj je publicist u početku savjetovao da cijelu vezu zaniječe ta ideja glumici se baš i nije svidjela. Stoga je zaposlila drugog publicista koji joj je savjetovao upravo suprotno - da otvoreno prizna da je u vezi sa ženom. Nixon je to i učinila, ali odlučila je da javnosti ipak neće otkriti ime svoje ljubavi. S vremenom je otkrila više detalja o njihovoj vezi.

Rekla bih da smo svi biseksualci

- Da me netko upitao što mislim o seksualnosti, prije nego sam upoznala i zaljubila se u Christinu, rekla bih da smo svi biseksualci - rekla je Nixon.

Christine i Cynthia su se zaručile u travnju 2009. godine, a zaruke su objavile na skupu podrške istospolnim brakovima. Kazale su kako se neće vjenčati dok se istospolni brakovi ne ozakone u New Yorku. To se protegnulo još tri godine. U međuvremenu su dobile sina.

VIDEO

Marinoni je 7. veljače 2011. rodila sina Maxa Ellingtona Nixon-Marinonija . Žene ne žele otkriti identitet oca, ali radi se o nekome koga obje poznaju.

Cynthia i Christine napokon su se vjenčale u New Yorku  27. svibnja 2012.

Ljudi često vole isticati kako je Marinoni izričito muškobanjasta, no Cynthiji to ne smeta.

Ona je zapravo nizak muškarac s grudima

- Ona je zapravo nizak muškarac s grudima. Velik dio onoga što volim kod nje je to što je muškobanjasta. Ne kažem da sam se zaljubila u nju na seksualno neutralan način. Volim njezinu seksualnost - iskrena je glumica.

Sretna obitelj

Christine nije trebalo dugo da osim Cynthije, osvoji i srca njezine djece, Samanthe i Charlesa.

Dijelom sam se zaljubila u nju zbog toga što me očaralo kako poboljšava našu obitelj

- Možda sam samo sretna, ali imam osjećaj da je Christine odlična s našom djecom - jer oni jesu naša djeca. Osjećam da sam se dijelom zaljubila u nju zbog toga što me očaralo kako poboljšava našu obitelj.

Christina se navodno toliko svidjela djeci iz Cynthijinog prvog braka da je oslovljavaju s 'Ma', što bi bilo skraćeno od mama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao