Obavijesti

Show

Komentari 16

D. Beckham nakon nogometne karijere dobiva svoj TV show?

D. Beckham nakon nogometne karijere dobiva svoj TV show?
3

Nogometna karijera mu je na zalasku, a sada i velike televizijske kuće žele iskoristiti njegovu popularnost i zvjezdani status. Žele ga pretvoriti u voditelja

VIDEO

Tvrtka Time Warner Cable navodno očajnički želi osigurati potpis Davida Beckhama (37) na ugovoru za vođenje sportskog talk-showa. Navodno su mu već ponudili nekoliko milijuna dolara 'težak' ugovor te se nadaju kako će s njim kao zvijezdom svog programa postati najjača sportska televizija u Americi. 

- Želimo Davida bez obzira hoće li on i dalje igrati za Galaxy. Na putu smo da postanemo najjači sportski program u zemlji i on je ključna figura u našim planovima - rekao je izvor iz Time Warnera.

Pretpostavlja se da će Davidu ponuditi da vodi svoj vlastiti sportski talk-show u kojem će intervjuirati razne poznate sportaše i raspravljati o taktici. Navodno će dobiti 'slobodne ruke' u odabiru svojih gostiju i neće biti ograničen samo na nogometne zvijezde.

Nakon što je objavljeno da se Time Warner Cable zanima za Davida, konkurentska tvrtka Fox je navodno počela spremati ponudu za koju se nadaju kako će biti dovoljno dobra da Becks ipak potpiše za njih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije