Obavijesti

Show

Komentari 4

D. Morales prije Novalje je tetovirao križeve na leđa

D. Morales prije Novalje je tetovirao križeve na leđa
7

Jura i Dragi iz grupe Connect te Svizac plesali su u klubu Papaya na Zrću po najvećem pljusku. Kažu da se dugo nisu tako dobro proveli na kiši

VIDEO

Uvijek započnem svirku iza ponoći i završim ujutro dok sunce izlazi tako da sam se zaželio puštati glazbu popodne. Tu je lijepo. Plaža, more i vjetar, a to mi se sviđa jer me podsjeća na Ibizu, rekao je DJ David Morales (48). Glazbenog producenta koji posljednjih deset rođendana u kolovozu slavi u Hrvatskoj, nije omela niti jaka kiša. Skromni Amerikanac samo je naručio bocu votke i nekoliko Red Bullova pa energično miksao svoje hitove.
- Ajmo poludite, kiša je počela padati, ali ne idite nikuda jer zabava tek počinje - rekao je pred 3000 obožavatelja u klubu Papaya na Zrću. Publika, mokra do kože, skakutala je uz house ritmove bacajući jastuke sa stolica visoko u zrak. Prije deset godina prvi je put došao i to u Primošten.
- Zaljubio sam se u Hrvatsku nakon prve gaže jer sam sedam sati neprestano puštao glazbu pred 4000 ljudi. Bilo je fenomenalno i od onda dolazim svake godine zahvaliti publici ovdje. Bolje je nego u New Yorku - tvrdi remikser Madonninih hitova. Ima tetovaže na obje ruke i preko cijelih leđa.
- Svaka tetovaža obilježava neki period mog života. Prije nego sam došao u Novalju stavio sam još dvije tetovaže. Tri križića na prsima i jedan veliki na leđa - dodao je. Morales niti jednu nije posvetio supruzi i sinu.
- Ne mogu pokazati jednu pa reći, eto to je lik mog dijeteta, ali budem uskoro - zaključio je. Silvio Marić je na Zrću dva tjedna, ali još nije pronašao pravu ljubav.
- Došao sam se družiti s prijateljima i dobro mi je - kratko je rekao bivši nogometaš. Adrijana Dejanović, hrvatska manekenka s njujorškom adresom, zabavlja se na Zrću prije povratka u Ameriku gdje će asistirati na snimanju filma. U Hrvatskoj se bolje zabavlja, kaže, jer u New Yorku izlazi u manje klubove gdje je mirinija i intimnija atmosfera. Jaka kiša nije omela zabavu ni bivšem stanaru Big Brothera Alenu Maciniću Svizcu koji je plesao sa Jurom i Dragijem iz Connecta. Reperi se nisu već dugo tako dobro proveli na kiši.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'