Obavijesti

Show

Komentari 27

'Da nismo u realityju bili bismo u šumi i šibali se koprivom...'

'Da nismo u realityju  bili bismo u šumi i šibali se koprivom...'
7

Par je u showu proslavio i četvrtu godišnjicu veze, a na društvenim mrežama često se nižu komentari gledatelja kako ne razumiju Dolores i Antona jer su drukčiji od drugih

VIDEO

Ono u čemu se razlikujemo od drugih kandidata je način na koji rješavamo probleme, rekla nam je instruktorica joge Dolores Antić (32). koja se s partnerom, organizatorom festivala Antonom Rudanom (45), natječe u showu 'Superpar'. Kažu kako su zadovoljni svojim predstavljanjem u emisiji. 

- Meni su izazovi zanimljivi i napeti. Jako mi se sviđa ta neizvjesnost prije samih izazova i klađenje. Nisam imao vjere da ćemo moći u takvom okruženju s parovima koji su totalno drukčiji. No to je ujedno bio i naš najveći izazov i mogu reći da smo ga uspješno prošli - govori Anton, koji je u nedavnom izazovu 'natjerao' Dolores da jede crve, iako je vegetarijanka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Superpar: Dolores i Anton je spojila joga 01:12

- To me podsjetilo na preživljavanje u prirodi - govori nam Anton.

Drago mu je što je Dolores utjerala 'strah u kosti' drugim parovima svojom odlučnošću da preživi. Dolores, pak, kaže kako je sama sebi porasla u očima jer nije mislila da bi mogla pojesti crva.

- Što se tiče komentara da nisam vjerni vegetarijanac, rekla bih samo da nisam fanatična ni u čemu pa tako ni u odabiru što ću jesti, ni u tuđem odabiru što će jesti. Ne planiram jesti crve dalje u životu i ostajem uživati u svježem povrću i voću, ali ako se nađem negdje na Sjevernom polu gdje nemam izbora jesti ništa drugo osim mesa, sve vam je jasno - otkrila je Dolores.

Par je u showu proslavio i četvrtu godišnjicu veze, a za 24sata otkrili su kako bi je proslavili da nisu bili u realityju.

Daliborka i Matej se 'zakačili', a Tina i Mate će platiti spavanje u dnevnom boravku 1000 kuna
Daliborka i Matej se 'zakačili', a Tina i Mate će platiti spavanje u dnevnom boravku 1000 kuna

- Bili bismo u šumi i šibali se koprivom. Nakon toga bi se kupali u hladnoj vodi i jeli suho lišće. Nakon svega popeli bi se na vrh Kleka i ljubili se na planini dok ne zađe sunce, a onda... - govori Anton.

Na društvenim mrežama često se nižu komentari gledatelja kako ne razumiju Dolores i Antona jer su drukčiji od drugih.

- Lakše im je reći kako nas ne razumiju nego krenuti putem promjene na bolje. Što je tu nerazumljivo, fina i zdrava hrana, život u prirodi, ljekovite biljke, otvoreni, iskreni odnosi? - govori Anton.

Jelena i Mirko ispali, a Nikolana i Marko dobili su 10 tisuća kuna
Jelena i Mirko ispali, a Nikolana i Marko dobili su 10 tisuća kuna

Što se tiče seksa pred kamerama, nemaju dobro mišljenje o tome. 

- Osobna intima i seks je duboko povezivanje na razini ljubavi, predanosti i sigurnosti. Izlaganje pred publikom ne smatram povoljnim činom za odnos - kaže Anton, a Dolores dodaje kako ne bi najintimnije trenutke dijelila s cijelom Hrvatskom.

Otkrili su nam i s kim su u showu 'kliknuli'. 

- Meni odgovaraju Ozana i Ognjen te Matej i Daliborka. Ratka mi je isto fora, dok mi je Gordon dosadan i predalek. Tko zna što će biti do kraja showa - govori Anton, dok je Dolores istaknula kako se nije povezala s najstarijim parom u showu - Mirkom i Jelenom.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci