Show

Komentari 39

Daily Mail opasno se raspisao o Ciganovićevoj bolnoj erekciji

Daily Mail opasno se raspisao o Ciganovićevoj bolnoj erekciji

NIJE MU BILO LAKO Modni stilist nakon dramatične dijagnoze te bolova koje je trpio nekoliko dana oporavlja se u beogradskoj bolnici


Nakon estetskog zahvata kojim su mu liječnici u Iranu ravnali nos, Neven Ciganović (45) je trpio snažne bolove zbog iznenadne erekcije koju nije izazvala seksualna požuda. Sada se o njegovom zdravstvenom problemu raspisao i Daily Mail, točnije, tekst o Cigiju preuzet je s portala 24 sata i preveden.

POGLEDAJTE VIDEO.

U tekstu o 'ovisniku o plastičnim operacijama'  navode da je Ciganović snimao dokumentarac o plastičnoj kirurgiji, a anestetik koji je primio tijekom operacije uzrokovao je 'bolno stanje'. Samu operaciju ekipa dokumentarca nije snimila, već samo konzultacije s liječnicima.

Osim toga, osvrnuli su se i na brojne estetske korekcije kojima se stilist podvrgao.

Podsjetimo, modni stilist nakon dramatične dijagnoze te bolova koje je trpio nekoliko dana oporavlja se u beogradskoj bolnici, a za 24 sata je otvorio dušu i ispričao kako proživljava ove teške trenutke.

- Ležim u beogradskoj bolnici od petka. Nažalost, ne dobivam analgetike jer ih ovdje ne izdaju pacijentima tako da i dalje trpim nenormalne bolove. Moram ležati još pet, šest dana - objasnio je Cigi iz bolničke postelje.

Cigi se veseli filmu o sebi

- Na Chanelu 4 posvetili su mi cijelu emisiju. Mislim da je to velika stvar i nadam se početak moje internacionalne karijere. Unatoč bolesti razmišljam pozitivno - kaže Neven.

Sklonost prema estetskim zahvatima Cigi ima od mladosti pa je dosada priznao kako je desetak puta išao pod nož. Najmanje tri puta uljepšavao je nos, a silikonom povećao usnice. Dva puta pojačavao je jagodične kosti i bradu, a tijelo je prekrio tetovažama poljubaca, pin up djevojaka te životinja.

Najčitaniji članci