Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
236 komentara

Neven Ciganović si je ravnao nos pa mu je stradao penis...

Nakon estetskog zahvata kojim su mu liječnici u Iranu ravnali nos, Ciganović je trpio snažne bolove zbog iznenadne erekcije koju nije izazvala seksualna požuda. Stilist se oporavlja

Foto: Privatni album
236 komentara

Bio sam u Iranu na operaciji nosa za dokumentarni film koji britanski Chanel 4 priprema o mom životu. Nismo snimali operaciju nego samo konzultacije s liječnikom. Dali su mi opću anesteziju na koju sam odreagirao kako sam odreagirao, započeo je svoju priču drhtavim glasom Neven Ciganović (45).

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Nakon što su medicinski djelatnici modnog stilista uspavali, za vrijeme operacije dijagnosticirali su mu prijapizam. Riječ je o iznenadnoj, neželjenoj i bolnoj erekciji koja nije popraćena seksualnom željom. Modni stilist nakon dramatične dijagnoze te bolova koje je trpio nekoliko dana oporavlja se u beogradskoj bolnici, koju su mu preporučili liječnici u Hrvatskoj jer tamošnji liječnici s tim problemom imaju više iskustva. 

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić U Londonu su mu liječnici željeli riješiti devijaciju septuma nekirurškim zahvatom, no Cigi se prepustio u ruke iranskih stručnjaka

Zabranili mu analgetike

Cigi je posljedice prijapizma pokušavao riješiti u zagrebačkoj bolnici Rebro gdje su ga liječnici dva puta operirali. Ipak, modni stilist morao je i na treću operaciju u Beograd. Neven tvrdi kako srpski liječnici imaju više iskustva i znanja za rješavanje njegova zdravstvenog problema.

Imao je devijaciju septuma

- Ležim u beogradskoj bolnici od petka. Nažalost, ne dobivam analgetike jer ih ovdje ne izdaju pacijentima tako da i dalje trpim nenormalne bolove. Moram ležati još pet, šest dana - objašnjava Cigi iz bolničke postelje. U Iran je otputovao riješiti devijaciju septuma s kojom se mučio protekle 22 godine, od kad je prvi put bio na estetskoj korekciji nosa.

U Londonu je razmatrao mogućnost odlaska na nekirurški zahvat te tako pročistiti dišne puteve, no dobio je preporuku da u Iranu to rade najbolji stručnjaci.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Cigi je poželio da mu liječnici za vrijeme operacije i estetski dotjeraju već korigiran nos te ga dodatno poravnaju, ali nakon što su ga uspavali, uslijedile su komplikacije s penisom.

- Nisam strahovao za život već za neke druge stvari koje ta dijagnoza nosi – kaže Ciganović. Ističe da je njegov problem riješen, ali će se mjesecima oporavljati od tegoba.

'Veselim se filmu o sebi'

- Na Chanelu 4 posvetili su mi cijelu emisiju. Mislim da je to velika stvar i nadam se početak moje internacionalne karijere. Unatoč bolesti razmišljam pozitivno - kaže Neven.

Sklonost prema estetskim zahvatima Cigi ima od mladosti pa je dosada priznao kako je desetak puta išao pod nož. Najmanje tri puta uljepšavao je nos, a silikonom povećao usnice. Dva puta pojačavao je jagodične kosti i bradu, a tijelo je prekrio tetovažama poljubaca, pin up djevojaka te životinja.

Foto: schreenshot 433 Instagram

Svog se životnog mota ‘Bolje da me mrze zbog onog što jesam nego da me vole zbog onog što nisam’ bila mu je nit vodilja dok se provodio u britanskoj prijestolnici snimajući kadrove dokumentarca o svom životu, a ni nakon “iranske avanture”, tvrdi modni stilist, neće ga se odreći.

Cigi je bio među prvim Hrvatima koji se prije desetak godina odvažio otići na estetski zahvat kojim su mu prvo iz tijela “crpili” masno tkivo, a dio masti zatim su mu stavljali na jagodice. Taj zahvat napravio je u Francuskoj.

Šuškalo se da je silikone stavio i u prsa te u stražnjicu, ali on je to odlučno demantirao. Tvrdio je da u Americi, u kojoj je živio nekoliko godina, nije napravio niti jednu operaciju. Ondje je “bildao” tijelo i povećao obujam mišića.

U Australiju otišao s 'Kenom'

Neven je i prije operacija bio “normalno građen” muškarac privlačnog lica. Radio je kao model u Milanu. Prije tri mjeseca Cigi je potegnuo do Australije gdje je snimao reality u kojem su natjecatelje liječnici operirali. S njim je snimao i Justin Jedlica (36), američki Ken koji je na plastične operacije potrošio 1,3 milijuna kuna kako bi izgledao kao Barbikin prijatelj.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

- U showu neću raditi nikakve plastične operacije, ali definitivno hoću zahvate pomlađivanja. Moram osvjetlati hrvatski obraz - rekao je proljetos Ciganović. S Jedlicom se upoznao u Americi dok je Cigi ondje živio i radio. Od tada su u kontaktu i izmjenjuju iskustva o plastičnim operacijama. Justin je prije godinu dana posjetio Split gay cruiserom. Cigi ga je dočekao te su pohitali na piće. Popili su pivo na rivi i snimili video clipove za ‘Kuću lutaka’. Justin je bio na dvjestotinjak operacija, a Ciganović, kako tvrdi, na skromnih desetak.

- Kažu mi često da sam bolje izgledao prije operacija. To je bilo jako davno pa me zanima tko nije bolje izgledao s 20 godina manje - šali se modni stilist.

I dalje vjeruje liječnicima

Ciganović nije izgubio povjerenje u liječnike zbog dramatičnih posljedica koje je pretrpio nakon operacije nosa u Iranu, no prijateljima je povjerio kako bi mogao biti skloniji nekirurškim metodama pomlađivanja, poput vampirskog zatezanja lica, kojemu se podvrgnuo u Londonu.

U Zagrebu je bio na dvije operacije:

'Prijapizam mi liječe u Srbiji jer su iskusniji od naših liječnika'

Cigija tješe prijatelji i obitelj:

'Trpim snažne bolove jer ne smijem uzimati anelgetike'

Naši partneri pišu
Message