Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
15 komentara

Daisy priznala Goranu: 'Mama nije imala vremena za mene...'

Daisy je kod budućeg partnera najvažnije da mogu razgovarati o svemu, a na samom početku showa priznala je da nikad ne bi mogla biti s nekim tko misli da je uvijek u pravu...

15 komentara

Programerka Daisy Zaccarin (24) ispričala je Goranu sve o svom djetinjstvu i otkrila mu izrazito tužnu životnu priču. Na grupnom spoju na ranču, Gospodin Savršeni cure je odveo na jahanje i pritom primijetio kako je Daisy loše volje. Kako bi iz prve ruke saznao o čemu se radi, pozvao ju je sa strane i odlučio porazgovarati.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Danas sam imala jako emotivan dan jer kad smo došli na ranč, prisjetila sam se koliko mogu biti sretna i zahvalna sama sebi što sam postigla neke stvari u životu. Odrasla sam s bakom i mamu sam viđala jako rijetko, a kada sam je vidjela imala sam samo dvije želje - jahanje i klizanje na ledu, a to mi nikada nije omogućila jer nije imala vremena za mene - rekla je Daisy koja je Goranu posebno zahvalna što joj je omogućio da to napokon doživi.

NEPREPOZNATLJIVA Daisy iz 'Gospodina Savršenog' napravila drastičnu promjenu

- To je jako emotivan trenutak za tebe i ja te potpuno razumijem - odgovorio joj je Goran i čvrsto je zagrlio.

- Znaš da smo sve bliže završetku i čini mi se da u posljednje vrijeme sve više cura igra prljavo - otkrila je Slovenka, što Goranu i nije bilo drago čuti.

'GOSPODIN SAVRŠENI' Vrući poljubac Gorana i Daisy: Ovo je kraj showa za dvije cure

Daisy za sebe kaže da voli neplanirano putovati, što se čini kao da joj je oduvijek bilo predodređeno. Živi u Medulinu, iako je porijeklom iz Slovenije. Ističe da je nasmijana i pozitivna djevojka, a kod budućeg partnera najvažnije joj je da mogu razgovarati o svemu. Na početku showa također je priznala da nikad ne bi mogla biti s nekim tko misli da je uvijek u pravu.

Naši partneri pišu
Message