Show

Komentari 37

Daisy iz 'Gospodina Savršenog' napravila drastičnu promjenu

Daisy iz 'Gospodina Savršenog' napravila drastičnu promjenu

U reality show 'Gospodin Savršeni', Daisy se prijavila kao atraktivna plavuša koja se istaknula nakon što je priznala da joj se Goran sviđa. Nekoliko dana nakon 'pao' je i prvi poljubac

Skratila sam kosu i ofarbala se u ljubičasto za jednu modnu reviju prošlog mjeseca u Sloveniji. Boja se brzo isprala pa sam odlučila isprobati nešto drugo. Brzo se vraćam u plavu boju da imam izliku kad napravim neku glupost, napisala je Daisy Zaccarin (24) na svom Instagram profilu.

U reality show 'Gospodin Savršeni', Daisy se prijavila kao atraktivna plavuša koja se istaknula nakon što je priznala da joj se Goran sviđa. Na drastičnu promjenu odlučila se zbog poslovnih obveza, ali bez obzira na pozitivne komentare, uskoro će ponovno postati plavuša. 

U sedmoj epizodi emisije Daisy i Goran otišli su letjeti paraglajdingom, a potom na romantičnu večeru u Dvorac Trakošćan. Nakon uzbudljivog dana, 'pao' je i prvi poljubac. 

Slovenka na društvenim mrežama ima više od 8.000 pratitelja, a u slobodno vrijeme piše o putovanjima na svom blogu. Za sebe kaže da voli neplanirano putovati, što se čini kao da joj je oduvijek bilo predodređeno. Ta uvijek nasmijana i skromna djevojka po zanimanju je programerka, dolazi iz Slovenije, no rođena je u Italiji, odrastala je pokraj Kopra s bakom, a danas s njom živi u Medulinu.

Nove tenzije u kraljevskoj obitelji? Meghan se ne sviđa kako Kate i princ William odgajaju svoju djecu, ona ne želi tako 

Najčitaniji članci