Show

Komentari 98

Dalićeva žena Davorka odrekla se karijere zbog obitelji, a na sinove je Zlatko jako ponosan

Dalićeva žena Davorka odrekla se karijere zbog obitelji, a na sinove je Zlatko jako ponosan

Davorka i Zlatko išli su zajedno u srednju školu u Livno, a vezu su neko vrijeme morali održavati na daljinu jer je Zlatko igrao nogomet, a ona studirala u Splitu. Imaju dva sina, Tonija i Brunu, koje u svemu podržavaju

Nogometni izbornik Zlatko Dalić (55) već 30 godina voli samo jednu ženu, svoju suprugu Davorku, s kojom je u ljubavi još iz školskih klupa. 

- Krenuli smo od nule. Bili smo cura i dečko koji su htjeli nešto napraviti od života. Željeli smo zajedno nešto izgraditi. Bilo je uspona i padova, bili smo ponekad i pred zidom, ali sve smo uspjeli prebroditi - rekao je Zlatko o njihovom zajedničkom životu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dalić je u mladim danima igrao za Hajduk, a Davorku je viđao na svoje slobodne dane. Kada je Davorka upisala fakultet u Splitu, Zlatko je potpisao ugovor za tadašnji Dinamo iz Vinkovaca (današnju Cibaliju) zbog čega su bili razdvojeni. 

Kad je Davorka završila ekonomiju, par se zaručio i preselio u Varaždin, gdje je Zlatko igrao za Varteks. Nakon pola godine, 1992.  Zlatko i Davorka su se vjenčali, a izbornik hrvatske nogometne reprezentacije ne krije da su imali teških trenutaka. Davorka je kratko radila, no onda se odlučila potpuno posvetiti obitelji.

- Vodi brigu o svima nama. Nije lako s tri muškarca u kući. Pazila je da iziđemo na pravi put. Sačuvala je obitelj uz puno truda i energije - rekao je Zlatko za Story.hr

Uz uspone i padove uspjeli su sačuvati brak, a izbornik ističe da Davorka ima posebno mjesto u obitelji.

Supružnici imaju sinove Tonija (28) i Brunu (23) i Dalić kaže da su mu djeca najvažnija na svijetu. 

Dalićev sin Toni ima diplomu iz digitalnog marketinga, a osim toga je i poznati DJ. 

- Toni je na mamu, a Bruno na mene. Toni je impulzivan borac za pravdu, dok je Bruno mirniji i staloženiji. Najvažnije je da su odgojeni da budu pošteni i cijene druge. 

POGLEDAJTE I VELIKI INTERVJU S LEGENDARNIM GIBONNIJEM: 

Najčitaniji članci